Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Άρης νίκησε τον ΠΑΟΚ με 70 – 63 στο Αλεξάνδρειο

«Κολασμένη» ατμόσφαιρα από τους κιτρινόμαυρους

Πιο άνετα από ότι μαρτυράει το τελικό σκορ, νίκησε ο Άρης τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ. Το ντεμπούτο του Παναγιώτη Γιαννάκη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, που καταχειροκροτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα από τους -παραπάνω από 5000 χιλιάδες- φιλάθλους του Άρη.

Οι κίτρινοι προηγούνταν σε όλο το ματς και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν πότε από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος εμφανίστηκε ανέτοιμος. Μια πολύ δίκαιη νίκη του Άρη που εκμεταλλεύτηκε την πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων.

Αρκετά νευρικές, όπως συμβαίνει συχνά σε τέτοια ντέρμπι, ήταν οι δύο ομάδες στα πρώτα λεπτά του αγώνα με «εύκολες» προσπάθειες να καταλήγουν στο σίδερο. Στους «κιτρινόμαυρους» άνηκε η δεύτερη περίοδος. Παρά το τρίποντο του Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε μομέντουμ και ο Άρης είχε τις απαντήσεις από μακριά, αλλά και τη συνεισφορά του Τσαϊρέλη.

Στην τρίτη περίοδο, ο «Δικέφαλος» έκανε την προσπάθεια για αντεπίθεση, μείωσε στους 9 (51-42), αλλά η αντίδραση του Άρη ήταν η απαιτούμενη ώστε να κρατηθεί σε απόσταση ασφαλείας. Ο Γκάρι Μπελ πέτυχε επτά σερί πόντους και οι γηπεδούχοι ανέκτησαν τον έλεγχο. Τελικά, ούτε η προσπάθεια επιστροφής του ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο απέδωσε καρπούς με τον Άρη να κρατά, παρά τα λάθη του, τη νίκη «σφιχτά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά