Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πρεμιέρα στο ΝΒΑ με σοβαρό τραυματισμό για τον Γκ. Χέιγουορντ (video)

Με δύο αγώνες ξεκίνησε τα ξημερώματα η νέα σεζόν του NBA

Με δύο αγώνες, που σημαδεύτηκαν από τον σοβαρό τραυματισμό του Γκόρντον Χέιγουορντ, ξεκίνησε τα ξημερώματα η φετινή σεζόν του ΝΒΑ. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νέος παίκτης των Σέλτικς, υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, όταν μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα με τους Καβαλίερς, επιχείρησε να πιάσει την μπάλα, δεν «προσγειώθηκε» σταθερά και «σμπαράλιασε» την ποδοκνημική του.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς «έδειξε τα δόντια του με το καλημέρα», καθώς ήταν ο πρωταγωνιστής στην νίκη των «Καβς» επί των «Κελτών» με 102-99. Εφθασε «μία ανάσα» από το τριπλ νταμπλ, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 29 πόντους, 16 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ. Παράλληλα, ο Κέβιν Λόβ είχε 15 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ από τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισε ο Τζάϊλεν Μπράουν με 25 πόντους.

Στο Γκόλντεν Στέιτ, οι πρωταθλητές υποδέχθηκαν τους Χιούστον Ρόκετς που είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Τζέιμς Χάρντεν. Ο έμπειρος άσος σημείωσε 25 πόντους και μοίρασε 10 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του σε μία σπουδαία νίκη με 122-121. Οι Γκόρντον και Τάκερ πέτυχαν 24 και 18 πόντους, αντίστοιχα για τους φιλοξενούμενους, ενώ από τους Ουόριορς, ξεχώρισαν οι Γιανγκ (23π) και Κάρι (22π).

Στους δύο αγώνες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ στο ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Γκόλντεν Στέιτ-Χιούστον 121-122

Κλίβελαντ-Βοστόνη 102-99

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ