Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νίκη στο 90' για τον Άρη με "βολίδα" του Παυλίδη!

Οι κίτρινοι έκαναν το 2/2 με νίκη μέσα στα Τρίκαλα

Mπορεί ο Άρης να ήταν καταιγιστικός στην πρεμιέρα της Football League απέναντι στον Αιγινιακό, ωστόσο, στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της σεζόν, το έργο του απέναντι στα Τρίκαλα μόνο εύκολο δεν ήταν, με τον Παυλίδη να... σώζει την "παρτίδα" στην εκπνοή του παιχνιδιού με ένα εκπληκτικό γκολ, της "χρυσής" αλλαγής του Σπανού, σε ένα ματς όπου επικράτησαν οι δυνατές μονομαχίες.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες το πρώτο μισό

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι το ματς, αφού μόλις στο δεύτερο λεπτό, τα Τρίκαλα απείλησαν τον Άρη με το σουτ του Μίλιεβιτς, να περνάει ελάχιστα άουτ από την εστία του Καντιμοίρη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο και τον αρχικό ενθουσιασμό τον γηπεδούχων, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε δυνατές «μονομαχίες» στον χώρο του κέντρου.

H συμπαγής αμυντική λειτουργία τόσο των Τρικάλων, όσο και του Άρη σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές στην τελική πάσα, λειτούργησαν ως ανασταλτικός παράγοντας στο να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τους παίκτες των δύο ομάδων να αναλώνονται σε φλύαρες κινήσεις έξω από την περιοχή.

Η δεύτερη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ήρθε στο 41’ και πάλι για τους γηπεδούχους, με τον Tσιάρα να σουτάρει με δύναμη και την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από τα δοκάρια του Καντιμοίρη.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ανήκε στον Άρη, με τον Πασά στο 45’ να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το στείρο 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες τους, σε ένα κακό ημίχρονο από άποψης θεάματος, με τα Τρίκαλα και τον Άρη να στέκονται σε δυνατές μονομαχίες, αλλά να τους λείπει η ουσία.

Από εκεί που το άφησαν...

To δεύτερο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες, όπως ολοκλήρωσαν το πρώτο, με τον Άρη να χάνει μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 46’, όταν ο Πασάς με εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά σούταρε από πλάγια θέση, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από την εστία του Αποστολιδη.

Στα επόμενα λεπτά, οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε αγωνιστική... φλυαρία, χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις εστίες των δύο πορτιέρε, με τα πόδια των παικτών να… βαραίνουν όσο περνούσε ο χρόνος.

Φιλί της ζωής από τον Παυλίδη

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, ο Άρης άρχισε να ανεβάζει ρυθμό, με αποτέλεσμα να έρθει η λύση του "γόρδιου" δεσμού από τον Παυλίδη στο 90ο λεπτό, με τον Έλληνα άσο να πιάνει εξαιρετικό σουτ μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπαργκάν και να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Αποστολίδη για το 0-1!

Με αυτόν τον δραματικό τρόπο, ο Άρης έκανε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Football League, περνώντας από μια δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος αλώβητος και παραμένοντας στην κορυφή.

Συνθέσεις:

Τρίκαλα (Σ. Αντωνίου): Aποστολίδης, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Γκόλιας, Τόμιτς (62΄Ντίνας), Ανδρεόπουλος, Τσιάρας, Μίλιεβιτς (71΄Μπουντόπουλος), Τσίπρας, Καπός

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Σόουζα, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Μουμίν, Νίκιτς (51΄Ιντζόγλου), Πασάς, Κάσσος (74΄Μπαργκάν), Πλατέλλας (79΄Παυλίδης), Διαμαντόπουλος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ