Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Για το... θαύμα σήμερα η εθνική κόντρα στην Κροατία

Σήμερα το βράδυ ο επαναληπτικός αγώνας των μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας

Ένα θαύμα αναζητεί σήμερα η εθνική ομάδα της Ελλάδας στο ποδόσφαιρο, προκειμένου να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, καθώς η ήττα με 4-1 από την Κροατία στο στάδιο «Μάξιμιρ», στο Ζάγκρεμπ, δεν αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας.

Η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει απόψε στο «Γ. Καραϊσκάκης» (12/11, 21:45) την Κροατία στη ρεβάνς, αλλά με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον αγώνα της Πέμπτης και αν οι παίκτες του Σκίμπε δεν επιδείξουν κάποια… οβιδιακή μεταμόρφωση, η πρόκριση έχει ήδη πετάξει και η τρίτη συνεχής παρουσία σε Μουντιάλ δεν θα έρθει ποτέ.

Οι ποδοσφαιριστές του Ζλάτκο Ντάλιτς εκμεταλλεύτηκαν την κακή βραδιά των Ελλήνων παικτών και του προπονητή τους, άδραξαν την ευκαιρία και δεν βρίσκονται απλώς μια ανάσα από την πρόκριση, κατά το κατά κόρον δημοσιογραφικό κλισέ, αλλά είναι ήδη στο «Φράνιο Τούτζμαν» και τσεκάρουν εισιτήρια για τη Μόσχα..

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα οφείλει να αφήσει στη λήθη αυτό το παιχνίδι και να τα δώσει όλα, όχι μόνο για να ικανοποιήσει το φίλαθλο κοινό του αλλά και για να κλείσει με αξιοπρέπεια μια καλή πορεία δύο χρόνων, την οποία δεν μπορεί να διαγράψει ενδεχόμενος αποκλεισμός.

Στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Τοροσίδης προπονήθηκε χθες κανονικά, το ίδιο και ο Σάμαρης που είχε αποχωρήσει τραυματίας την περασμένη Πέμπτη (9/11), ενώ επιστρέφει ο μεγάλος απών του αγώνα στο Ζάγκρεμπ, Μανωλάς.

Και οι δύο θα είναι στο αρχικό σχήμα του Γερμανού τεχνικού. Ο Μανωλάς θα παίξει στο πλάι του Παπασταθόπουλου, αντί του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ενώ ο Τοροσίδης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυηνας και ο Τζαβέλλας αριστερά, με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια.

Ο Ζέκα και κατά πάσα πιθανότητα ο Τζιόλης, που δεν βγαίνει ποτέ από την ενδεκάδα, θα είναι οι αμυντικοί μέσοι, ο Μπακασέτας θα παίξει δεξιά, ο Σταφυλίδης αριστερά και ο Φορτούνης στον άξονα, μερικά μέτρα πίσω από το μοναδικό καθαρόαιμο επιθετικό, τον Μήτρογλου.

Πηγή: Naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ