Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εθνική Ελλάδος: Βάζει υποψηφιότητα για έδρα το Κλεάνθης Βικελίδης

Έφυγε η εθνική ποδοσφαίρου από το Καραΐσκάκη

Το «Κλ. Βικελίδης» προσφέρει στην Εθνική ομάδα που ψάχνει νέα έδρα η ΠΑΕ Άρης. Μετά την οριστική –εδώ και καιρό- απόφαση για αποχώρηση από το «Γ. Καραϊσκάκης», αποκαλύφθηκαν νωρίτερα ποιες θα είναι οι δύο νέες έδρες της Εθνικής μας ομάδας.

Ωστόσο σήμερα, η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να προσφέρει στην ΕΠΟ και την επιλογή του «Κλ. Βικελίδης»! Συγκεκριμένα οι «κιτρινόμαυροι» σημείωσαν στους ανθρώπους της ΕΠΟ πως είναι το κατάλληλο ποδοσφαιρικό γήπεδο για την Εθνική ομάδα, ωστόσο με την προϋπόθεση να υπάρξει ανακατασκευή του χλοοτάπητα. Έτσι ο Άρης προέβη στην παραπάνω πρόταση, όπου πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η απόφαση της ΕΠΟ.

Κατσουράνης: «Στην εθνική όσοι παίζουν βασικοί»

Ο Κώστας Κατσουράνης τόνισε πως στην εθνική Ελλάδος θα πρέπει να καλούνται και να παίζουν μόνο όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται ως βασικοί στις ομάδες τους. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τόνισε πως οι ιθύνοντες της ΕΠΟ θα πρέπει να πάρουν την απόφαση για το μέλλον του Μίκαελ Σκίμπε και συμπλήρωσε πως στα θετικά του Γερμανού τεχνικού είναι το γεγονός πως κατάφερε να κάνει και πάλι ομάδα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Ο Κατσουράνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “ΣΠΟΡ FM”.

Για το αν πρέπει να μείνει η όχι ο Σκίμπε: «Δεν έχει νόημα να λέμε εμείς την γνώμη μας για το αν πρέπει να μείνει ή όχι ο Σκίμπε. Άλλοι είναι αυτοί που αποφασίζουν. Πάντως πρέπει να πούμε ότι συμμάζεψε την ομάδα όμως, γίναμε ομάδα σε σχέση με το 2014 και αυτό θα πρέπει να του πιστωθεί. Δεν πρέπει η απόφαση να παρθεί εν θερμώ. Θα πρέπει να δουν τα θετικά και τα αρνητικά. Εγώ πιστεύω ότι θα πρέπει τα παιδιά του 2004 να είναι κοντά στην ομάδα, από πολλά πόστα. Να είναι κοντά στο νέο προπονητή αν είναι καινούριος. Η άποψη μου είναι ότι στην Εθνική δεν γίνεται να παίζουν βασικοί παίκτες που δεν είναι βασικοί στην ομάδα τους. Αυτό γινόταν λίγο με τον Ρεχάγκελ και καθόλου με τον Σάντος».

Για το ρόστερ της Εθνικής: «Η Εθνική ομάδα έχει παίκτες που στις ομάδες τους δεν είναι βασικοί. Επίσης είναι πρόβλημα ότι στην Ελλάδα δεν παίζουν πολλοί Έλληνες στις μεγάλες ομάδες. Δεν με νοιάζει ποιοι θα είναι, αλλά πρέπει να είναι στις ομάδες τους. Θα πρέπει να είναι παίκτες σαν τον Μανωλά, τον Σωκράτη, ακόμα και τον Ζέκα που στις ομάδες τους είναι προσωπικότητες».

Πηγή: sdna,AΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει
Επισκέφθηκε το λιμάνι της Μυτιλήνης, όπου έχει τεθεί σε πιλοτική εφαρμογή η χορήγηση βίζας με διαδικασία express για επισκέπτες από Τουρκία
Μητσοτάκης από Λέσβο: Η Ελλάδα έχει ανακτήσει την αξιοπιστία που είχε απωλέσει