Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κυρίαρχος ο Άρης – Νίκη με ανατροπή στο «Βικελίδης»!

Νέα μεγάλη εμφάνιση Πλατέλλα

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής στη Football League βρήκε νικητή τον Άρη, που επιβλήθηκε με 2-1 της Παναχαϊκής στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρέμεινε χωρίς απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας ταυτόχρονα τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ήττα. Την απώλεια της Παναχαϊκής εκμεταλλεύτηκε ο ΟΦΗ, που νίκησε δύσκολα στην Κρήτη με 2-1 την Καλλιθέα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με τον Μωραϊτη, στο 6ο λεπτό. Ο Άρης έψαξε το γκολ και το πέτυχε με τον Πλατέλλα δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Το γκολ της νίκης επετεύχθη με τον Γιώργο Δεληζήση, με κεφαλιά έπειτα από σέντρα ακριβείας του Πλατέλλα, με τον αρχηγό του Αρη να ξεσπά στους πανηγυρισμούς του, πανηγυρίζοντας το γκολ αυτό μπροστά στον πάγκο της ομάδας του.

Το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με τον Αρη να πετυχαίνει μία ακόμα πολύτιμη νίκη και πάλι με ανατροπή, συνεχίζοντας το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα!

Δείτε φάσεις και γκολ. 

AΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης (81' Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Ντούνης (74' Παυλίδης), Πασάς, Πλατέλλας, Καπνίδης (69' Κάσσος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης, Φωτάκης, Αποστολόπουλος (46΄Πολυχρόνης), Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος (84' Κυνηγόπουλος), Μακρυδημήτρης, Μωραϊτης (64' Γκέσιος), Φουρλάνος.

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ