Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Περίεργα πράγματα στον ΠΑΟΚ – Γιατί είναι ήδη παρελθόν ο Λέοβατς

Εκτός αποστολής και ο Πρίγιοβιτς λόγω τραυματισμού

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, καθώς ήδη είναι παρελθόν ο Λέοβατς, ενώ εκτός αποστολής για το ματς με την Ξάνθη τέθηκε ο Ζαμπράνο. Εκτός αποστολής και ο Πρίγιοβιτς, ωστόσο το δικό του θέμα φαίνεται να οφείλεται σε τραυματισμό.

Το πιο σημαντικό θέμα που προέκυψε είναι με τον Κροάτη Μαρίν Λέοβατς ο οποίος τίθεται με δική του θέληση εκτός ομάδας και αναζητείται ομάδα για να μετακινηθεί με πώληση τον επόμενο μήνα. Ο Λέοβατς είχε μια συζήτηση με τον προπονητή του προ ημερών η οποία οδηγεί σε διαζύγιο τον Κροάτη διεθνή με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην συνδρομητική τηλεόραση είπε μεταξύ άλλων:  "Είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα από ότι τα βλέπουν πολλοί, ήταν μία επιλογή που κάναμε αυτή του Βιεϊρίνια, γιατί δεν είχαμε άλλη. Ο Λέοβατς επέστρεψε τραυματίας μετά το ματς της Εθνικής του. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είχαμε μία κουβέντα στο γραφείο μου, όπου μου είπε ο ίδιος ότι υπάρχει μία πίεση που δεν μπορεί να τη διαχειριστεί αυτή τη στιγμή. Έτσι αποφασίσαμε να μείνει εκτός. Βρίσκεται εκτός και δεν θα ήθελα να μπούμε σε περαιτέρω κουβέντες", ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Ο Λέοβατς θα παραμείνει προπονούμενος ως τον Ιανουάριο και μετά ή θα μεταγραφεί ή θα λυθεί κοινή συναινέσει η συνεργασία του.

Επίσης στην  κατηγορία των μακροχρόνια απόντων είναι ο Ντοριάν Λεβέκ, που ήδη βρίσκεται στην Γαλλία  όπου συμπατριώτες του γιατροί τον εξέτασαν και διαπίστωσαν ότι κάποιοι παλαιότεροι τραυματισμοί του άφησαν ουλώδη ιστό στον τετρακέφαλο. Ετσι αποφασίστηκε να χειρουργηθεί ώστε να καθαριστεί το διαδοχικό αυτό τραύμα και να μείνει εκτός για τρείς μήνες τουλάχιστον.

Θέμα δημιουργήθηκε και με τον Κάρλος Ζαμπράνο, ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής λόγω απόφασης του προπονητή για την αγωνιστική συμπεριφορά του. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Πηγάδια για το αυριανό παιχνίδι: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Βιεϊρίνια, Ελ Καντουρί, Μακ, Κουλούρης.

Τραυματίας ο Πρίγιοβιτς

Το βασικότερο των αγωνιστικών προβλημάτων είναι ο τραυματισμός του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην προπόνηση που τον θέτει εκτός αυριανού αγώνα αλλά και με άγνωστο τον χρόνο της επιστροφής του. Ο Σέρβος στραβοπάτησε σε μια φάση και "γύρισε" το πόδι του αποχωρώντας με πολύ πόνο από το προπονητήριο. Θα κάνει αύριο μαγνητική και θα διαπιστωθεί ο χρόνος της αποκατάστασης του, Επίσης εκτός ομάδας θα είναι και ο Τζάλμα Κάμπος που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ