Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Βλέπει» τον 22χρονο Κρος ο ΠΑΟΚ– Ατζέντης επιβεβαιώνει το «φλερτ»

Γερμανικά δημοσιεύματα για επικείμενη μεταγραφή του ΠΑΟΚ

Μπορεί η απόκτηση του Ντοριάν Λεβέκ από τον ΠΑΟΚ για την αριστερή πλευρά της άμυνας να μην βγήκε, καθώς ο Γάλλος μπακ ταλαιπωρείται συνεχώς από τραυματισμούς, αλλά φαίνεται ότι οι Θεσσαλονικείς επιμένουν γαλλικά για τη θέση, καθώς φαίνεται ότι στο στόχαστρό τους βρίσκεται ο Γκιγιέμ Κρος.

Η διαφορά σε αυτήν την περίπτωση είναι πως ο «δικέφαλος» δεν προτίθεται να ψωνίσει από Γαλλία, αλλά από Γερμανία, καθώς ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στην Καρλ Τζάις Ιένα.

Το ενδιαφέρον -εάν όντως υπάρχει- αποκαλύπτει η Bild, η οποία αναφέρει επίσης ότι ο Κρος βρίσκεται και στο στόχαστρο των Άουγκσμπουργκ, Στρασμπούργκ, Βασιλεία και Γιαν Ρέγκενσμπουργκ. Ο Γάλλος μπακ μετρά αυτήν τη σεζόν 20 εμφανίσεις με την ομάδα της Γ΄ Κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

«Είμαστε έκπληκτοι από το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων, αλλά δεν έχουμε κάποια επίσημη πρόταση ακόμη. Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν ότι ανανεώσαμε το συμβόλαιο με τον Γκιγιέμ έως το 2019, αυτό ήταν το πιο σημαντικό για εμάς», σχολίασε παράγοντας της Ιένα στην Bild, δίχως να γίνουν γνωστά τα στοιχεία του.

Επιβεβαιώνει ο ατζέντης

Ο ελληνοφινλανδός μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Ντανιέλ Μηνοβγίδη, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του «δικεφάλου» του βορά για τον ποδοσφαιριστή του. «Έχουμε κάνει μια πρώτη επαφή με άνθρωπο του ΠΑΟΚ ο οποίος μας γνωστοποίησε το ενδιαφέρον της ομάδας και πιθανότατα θα έχουμε νέα επαφή ώστε να δούμε τις προθέσεις της ελληνικής ομάδας», λέει χαρακτηριστικά επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «Bild».

Στη συνέχεια, θελήσαμε να μάθουμε τα κυριότερα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο 22χρονος αμυντικός. «Ο Γκιγιέμ είναι ένας πολύ γρήγορος ποδοσφαιριστής με αρκετά επιθετικά στοιχεία για μπακ. Είναι ήδη μέλος της Εθνικής Κ20 της Γαλλίας και πιστεύω πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του», τονίζει ο Μηνοβγίδης.

Τέλος, για το αν έχει εικόνα από τον φετινό ΠΑΟΚ και αν θεωρεί πως ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, είναι ξεκάθαρος πως: «Πιστεύω πως θα ταίριαζε καλά στον ΠΑΟΚ και για τον λόγο αυτό είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συζήτηση».

Ο Στυλιάρας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

ΚΕΔ όρισε τον Δημήτρη Στυλιάρα στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο ρέφερι από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας είναι ο εκλεκτός της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για το σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής, με βοηθούς τους Μπαλτά και Νικολακάκη.

ΠΑΟΚ και Λαμία σε απολογία

Λίγη δουλειά θα έχει αυτή την εβδομάδα το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League, το οποίο κάλεσε σε απολογία μόλις δύο ΠΑΕ. Τη Λαμία και τον ΠΑΟΚ. Την ομάδα της Φθιώτιδας για τη συμπεριφορά του προπονητή τερματοφυλάκων, Γιώργου Μουντάκη και τον ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του.

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 08/12/2017 και ώρα 10:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 13η αγωνιστική. Αναλυτικά:

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/12/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 2/12/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ξάνθη-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 15 παρ. 1 εδ. α΄ του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.

Πηγές: ΑΠΕ, gazzetta, sdna

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο
Εκδήλωση σήμερα το πρωί στον αρχαιολογικό χώρο Πέλλας - Η Ειρηνοδρομία θα έχει ως σημείο κατάληξης την παραλία της Θεσσαλονίκης το απόγευμα
Πέλλα: Η Αλεξάνδρειος Ειρηνοδρομία έδωσε το έναυσμα για τον Μαραθώνιο