Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΡΗΣ: Σαρώνει όποιον βρει! 1-2 στη Δράμα με ανατροπή!

Ψυχωμένος ο Άρης άφησε τους υπόλοιπους να ψάχνουν τον δεύτερο!

Ο Άρης φέτος δείχνει να πηγαίνει με τα φρένα σπασμένα αφού κατάφερε να κάνει το 7/7, με ανατροπή, μέσα στη Δράμα μπροστά σε σχεδόν 3.000 οπαδούς του!

Δόξα Δράμας και Αρης απέδειξαν με την πολυπληθή παρουσία των οπαδών τους στο γήπεδο το πόσο λείπουν από τη Super League. Περισσότεροι από 7.000 φίλοι και των δύο ομάδων κατέκλυσαν κάθε άκρη του Δημοτικού γηπέδου και έδωσαν ξεχωριστό χρώμα σε ένα ούτως ή άλλως ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο Αρης με "όπλο" το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα, είχε ως στόχο τη νίκη για να ξεχωρίσει από νωρίς στην κούρσα της ανόδου, ενώ η Δόξα ήθελε να κερδίσει και να "σκαρφαλώσει" εκ νέου στη 2η θέση της βαθμολογίας. 

Στον πάγκο οι Πετρόπουλος για Δόξα και Πλατέλλας για Αρη

Ο Αγγελος Διγκόζης, είχε ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει αυτό του Αντώνη Πετρόπουλου που αν και ήταν στην αποστολή, δεν κατάφερε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Απουσία και μάλιστα ηχηρή από την ενδεκάδα του είχε και ο Αρη, με τον Δημήτρη Πλατέλλα να μένει στον πάγκο, όντας ανέτοιμος ακόμα για 90' αγώνα.

Οne Kases show

Το παιχνίδι είχε εξαιρετικό ρυθμό σχεδόν σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να είναι σαφώς πιο κινητικοί, έχοντας και την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αγγελου Διγκόζη ήταν ο Χοσέ Κάσες, που δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Αρη, ενώ ήταν και ο παίκτης που πέτυχε το γκολ που χώριζε τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στο 28' δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με τη μπάλα, αφού πρώτα κόντραρε στο Δεληζήση κατέληξε στα δίχτυα του Καντιμοίρη, ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους τους Δραμινούς. 

Μάλιστα, η ομάδα του Αγγελου Διγκόζη, έφτασε μια ανάσα από το 2-0, όμως η κεφαλιά του Ματσούκα στο 43', έπειτα από τη σέντρα του Ριζογιάννη πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο Αρης από τη δική του πλευρά δεν απείλησε ουσιαστικά την εστία του Μένκα, ωστόσο πέτυχε ένα γκολ με τον Διαμαντόπουλο το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μία ωστόσο πολύ οριακή φάση, όπως έδειξε και η κάμερα της Δημόσιας τηλεόρασης στο μοναδικό ριπλέι που έδωσε στη δημοσιότητα.

Aνατροπ-ΑΡΗΣ ξανά!

Ο Δημήτρης Σπανός βλέποντας την κακή - επιθετικά - εικόνα που είχε η ομάδα του προχώρησε γρήγορα σε δύο αλλαγές με τους Παυλίδη και Πλατέλλα να παίρνουν θέση στο γήπεδο, αντί των Κάσσου και Πασά. Ο Αρης στην πρώτη φάση που δημιούργησε ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Διαμαντόπουλο από κοντινή θέση εντός της περιοχής να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μένκα, έπειτα από ωραία ενέργεια και σέντρα του Μπαργκάν. 

Ο Αρης που γενικώς στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ισοφάριση πατούσε πολύ καλύτερα στο γήπεδο, προσπάθησε να επιτεθεί, έχοντας ξεκάθαρο στόχο του να πετύχει μία ακόμα ανατροπή. Κάτι που το κατάφερε στο 77' με τον Χαράλαμπο Παυλίδη (σ.σ. είχε περάσει ως αλλαγή) να πετυχαίνει ένα ακόμα καταπληκτικό γκολ (σ.σ. κάτι ανάλογο είχε κάνει και στα Τρίκαλα) και με ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Μένκα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. 

Το αποτέλεσμα όπως διαμορφώθηκε μετά το γκολ του Παυλίδη δεν άλλαξε και ο Αρης πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό, ένα ακόμα τρίποντο, έκανε το επτά στα επτά και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί στο "Κλεάνθης Βικελίδης" τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή σε ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Aγγελος Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Κάσες (84' Νατσιόπουλος), Γουνδουλάκης (79' Πετρόπουλος), Ματσούκας, Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος (64' Μαχαίρας), Ριζογιάννης.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Μπαργκάν (85' Μαραγκός), Βαλεριάνος, Διαμαντόπουλος, Κάσσος (46΄Παυλίδης), Πασάς (51΄Πλατέλλας), Μπούρμπος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ