Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: «Τελειώνει» αύριο η μεταγραφή του Αζεβέδο

Συμφωνία για 6 μήνες με επιλογή ανανέωσης

Αύριο θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μάρσιο Αζεβέδο στον ΠΑΟΚ με τον Βραζιλιάνο να μένει ελεύθερος από την Σαχτάρ. Μέρα εξετάσεων η σημερινή για τον Μάρσιο Αζεβέδο, ο οποίος υποβλήθηκε σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν καλά.

Κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και το γραφειοκρατικό κομμάτι της μεταγραφής προκειμένου να προκύψουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Ο Μάρσιο Αζεβέδο βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Θεσσαλονίκη και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τη Τρίτη θα επισημοποιηθεί η συμφωνία του με τον «Δικέφαλο του βορρά», η οποία προβλέπει συμβόλαιο διάρκειας έξι μηνών με οψιόν ανανέωσης.

Οι αρχικές αποδοχές του 31 χρόνου Βραζιλιάνου, που αφορούν την συνεργασία του με τους ασπρόμαυρους μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, αναμένεται να αγγίξουν τις 400.000 Ευρώ, με τον Αζεβέδο να λύνει το τρέχον συμβόλαιο που είχε με την Σαχτάρ Ντόνετσκ λαμβάνοντας αποζημίωση ύψους 400.000 Ευρώ. Με τον Αζεβέδο να έχει καταγράψει την τελευταία του συμμετοχή σε αναμέτρηση της Σαχτάρ στις 12 Δεκεμβρίου, ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός αναμένεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε δυο εβδομάδες.

Καλωσόρισμα του Γ. Σαββίδη

Ο Μάρσιο Αζεβέδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να τον καλωσορίσει στην ομάδα και να του ευχηθεί ότι καλύτερο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ο Σαββίδης τον χαρακτήρισε "κτήνος" που θα ενισχύσει την άμυνα του "δικέφαλου". Χαρακτηριστικά έγραψε: "Καλώς ήρθες παικταρά μου. Ότι καλύτερο στην ΠΑΟΚάρα μας. Υ.Γ. Ένα ακόμα "κτήνος" στην άμυνα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά 3 από τους συλληφθέντες
Από την ομάδα των κατηγορουμένων που βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, τρεις αντιμετωπίζουν μόνο κατηγορίες σχετικά με ναρκωτικά
Δολοφονία Λυγγερίδη: Στη φυλακή για ναρκωτικά 3 από τους συλληφθέντες
Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών
Οι δύο μαθήτριες εξετάστηκαν από παιδοψυχολόγο ενώ καταθέσεις έδωσαν και οι γονείς τους
Ημαθία: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης αλόγων που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθητριών