Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στους «8» ο ΠΑΟΚ, νίκη 2-1 με τα Τρίκαλα - Δείτε τα γκολ (VIDEO)

Με πέναλτι Πρίγιοβιτς

Στο τελευταίο λεπτό, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς, πήρε τη νίκη ο ΠΑΟΚ ενάντια στα Τρίκαλα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το 1-5 του πρώτου παιχνιδιού έδωσε εξ΄αρχής έναν τόνο διαδικαστικού χαρακτήρα στον επαναληπτικό της Τούμπας, με τον ΠΑΟΚ να παρουσιάζεται με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει "ανάσες" σε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές του, δοκιμάζοντας παράλληλα άλλους που δεν είχαν μέχρι στιγμής το χρόνο που θα ήθελαν.

Λίγο πριν το τέλος, "μίλησε" η κλάση του Πρίγιοβιτς, τον κοντέρ του οποίου συνεχίζει να καταγράφει γκολ, ειδικά στην Τούμπα. Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε στο 91΄με τον Μιλοσάβλιεφ, ωστόσο, το παιχνίδι είχε ακόμη δρόμο μπροστά του, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι δύο λεπτά αργότερα, το οποίο "εκτέλεσε" εύστοχα ο Σέρβος επιθετικός για το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε από νωρίς στα καρέ του τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε έναν απόλυτα παθητικό ρόλο, με βασική μέριμνα τους να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν. Με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να είναι αρκετά "ορεξάτος" στο α΄μέρος, ο ΠΑΟΚ δημιούργησε παιχνίδι από τα πόδια του Ολλανδού, ο οποίος μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης "σέρβιρε" εξαιρετικά για τον Πρίγιοβιτς, η προβολή του οποίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν παρέκκλιναν διόλου του ρόλου τους, με μοναδική υποψία ευκαιρίας μια κόντρα επίθεση, την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Ζγκούρι που σούταρε από πλάγια θέση, φάση που δεν ανησύχησε τον νεαρό Σιαμπάνη, ο οποίος παρέμεινε... θεατής του αγώνα καθ΄όλη την διάρκεια του α΄μέρους που ολοκληρώθηκε με σκορ 0-0, παρά τις τρεις προσπάθειες του Δικεφάλου.

Με το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο, βγήκαν στο  β΄ημίχρονο οι δυο ομάδες, με την πρώτη καλή ευκαιρία να ανήκει στα Τρίκαλα, με τον Γρόντη να πλασάρει από τα δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή του Δικεφάλου και την μπάλα να περνάει άουτ. Ακολούθησαν οι αλλαγές των δυο προπονητών που δεν βοήθησαν καθόλου το ρυθμό του παιχνιδιού και τον Γιάννη Μυστακίδη να κάνει την επανεμφάνισή του στο γήπεδο της Τούμπας κάτω από "θερμό" χειροκρότημα.

Η είσοδος του Μυστακίδη διαφοροποίησε την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, με τον Πούγγουρα να παίρνει τη θέση του Κρέσπο στα στόπερ, τον Λημνιό να περνάει στο δεξί άκρο της άμυνας, έχοντας μπροστά του τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Άμεσα ο Λουτσέσκου προχώρησε και σε νέα αλλαγή, με την είσοδο του Κουλούρη να μετατοπίζει στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής τον Μπίσεσβαρ.

Αν υπήρχε κάποιος που ξεχώρισε για την παρουσία στο γήπεδο της Τούμπας και ιδιαιτέρως από την ομάδα των Τρικάλων, αυτός δεν είναι άλλος από τον Αποστολίδη, ο οποίος με απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Πρίγιοβιτς στο 72΄, κράτησε ανέπαφη την εστία του παρά τις όποιες... ορέξεις του ΠΑΟΚ.

Ότι δεν έκανε νωρίτερα ο Σέρβος επιθετικός, το πέτυχε στο 78΄, όταν η μπάλα έφτασε σε εκείνον μετά από απόκρουση του πορτιέρε και από κοντά έκανε το 1-0, αποδεικνύοντας ξανά πως η Τούμπα του πάει... γάντι.

Η απάντηση των Τρικάλων ήρθε στο 89', με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα των "ασπρόμαυρων", προειδοποιώντας στο 89΄με την κεφαλιά του Γροντή και τον Σιαμπάνη να "καθαρίζει" με τη βοήθεια του δοκαριού. Δύο λεπτά αργότερα, ο Μιλοσάβλιεφ έπιασε στον ύπνο τους "ασπρόμαυρους" και έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία στην Τούμπα, ο ρέφερι καταλόγισε πέναλτι για τον Δικέφαλο σε χέρι μετά από γύρισμα του Μυστακίδη, με τον Πρίγιοβιτς να μην... χαρίζεται από την "άσπρη" βούλα για το τελικό 2-1.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη