Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αζεβέδο: Οι πρώτες στιγμές στην Τούμπα (video)

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρσιο Αζεβέδο

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Μάρσιο Αζεβέδο από την Σαχτάρ Ντόνετσκ μέχρι το τέλος της σεζόν, ο 32χρονος αμυντικός βρέθηκε στο γήπεδο της Τούμπας για τις πρώτες στιγμές του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Αζεβέδο επέλεξε τη φανέλα με το Νο 30 στην πλάτη.

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο γνωστός ατζέντης, Βαντίμ Σαμπλί, μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του ΠΑΟΚ με τον Μάρσιο Αζεβέδο. "Ο αμυντικός της Σαχτάρ, Μάρσιο Αζεβέδο, με την βοήθεια της εταιρεία μας, έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ. Η συμφωνία μίσθωσης ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η εμπειρία του Μάρσιο θα ενισχύσει σίγουρα τον ΠΑΟΚ και θα τον βοηθήσει στην μάχη του για το πρωτάθλημα, που περιμένουν με ανυπομονησία οι οπαδοί του από το 1985. Η εταιρεία μας εύχεται στον Μάρσιο Αζεβέδο καλή τύχη στη νέα του ομάδα και στον ΠΑΟΚ να πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος", ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του ο Σαμπλί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους