Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δικαστική νίκη Σαββίδη κατά του «Γαύρου»

Κέρδισε την αγωγή κατά της εφημερίδας που τον ενέπλεκε με εγκληματική οργάνωση

Κέρδισε ο Ιβάν Σαββίδης την αγωγή που είχε ασκήσει στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ» για συκοφαντική δυσφήμηση και ηθική βλάβη, καθώς δημοσίευμα της εφημερίδας τον ενέπλεκε με εγκληματική οργάνωση.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε ασκήσει αγωγή στο έντυπο για τα δημοσιεύματα που τον ενέπλεκαν με εγκληματική οργάνωση και το δικαστήριο σήμερα αποδέχτηκε την αγωγή εναντίον της εφημερίδας και του εκδότη.

Υπενθυμίζεται πως η αγωγή ήταν για συκοφαντική δυσφήμηση και ηθική βλάβη με τον Ιβάν Σαββίδη να την ασκεί ως φυσικό πρόσωπο. Βασικός μάρτυρας κατηγορίας ήταν ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Η απόφαση του δικαστηρίου αποδεικνύει πως η πρόθεση της εφημερίδας ήταν να συκοφαντήσει και να προκαλέσει βλάβη στον Ιβάν Σαββίδη και υποχρεώνει τον «ΓΑΥΡΟ» να «κατεβάσει» τα σχετικά κείμενα από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας και να αναρτήσει την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ θα πρέπει να καταβληθεί και αποζημίωση.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι