Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Η 14χρονη από τη Σίνδο που πάει στους Ολυμπιακούς!

Το πρώτο της εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018»

Μια 14χρονη από τη Σίνδο θα πάει Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018»! Η Ιωάννα Μαγοπούλου χάρισε στην ελληνική Γυμναστική το πρώτο της εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018», μέσα από τον προκριματικό αγώνα ρυθμικής γυμναστικής της ευρωπαϊκής ζώνης, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (15/02) στη Μόσχα.

Με αφορμή την πρόκριση της αθλήτριας ρυθμικής γυμναστικής Ιωάννας Μαγοπούλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων «Μπουένος Άιρες 2018», ο Δήμαρχος Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί η Ιωάννα Μαγοπούλου είναι παιδί της Σίνδου και δημότης μας. Η πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων είναι μεγάλη τιμή όχι μόνο για την οικογένειά της αλλά και για όλο το Δήμο μας και κάνει χαρούμενους όλους τους Έλληνες! Η Ιωάννα δείχνει ότι και από το Δήμο Δέλτα μπορείς να φτάσεις παντού, όσο ψηλά ονειρεύεσαι, αρκεί να προσπαθήσεις, με μεθοδικότητα και πίστη. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο από την καρδιά μου στην ίδια για την επιτυχία της, στους γονείς της και στους προπονητές της! Της ευχόμαστε καλή επιτυχία! Θα είμαστε κοντά της!»

Η 14χρονη αθλήτρια πέτυχε τον στόχο της, που ήταν να κατακτήσει μία από τις 18 προνομιούχες θέσεις, αφού τερμάτισε 17η μεταξύ των αθλητριών με δικαίωμα πρόκρισης συγκεντρώνοντας 46,600 βαθμούς στο σύνθετο ατομικό (στεφάνι: 13,150 β., μπάλα: 11,450 β., κορύνες: 11,700 β., κορδέλα: 10,300 β.), ενώ στη γενική κατάταξη ήταν 25η σε σύνολο 56 αθλητριών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ