Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

"Τρένο" ο Άρης για την Superleague - Αήττητος στον 1ο γύρο!

Οι "κίτρινοι" κέρδισαν εύκολα με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Κλεάνθης Βικελίδης

Nα κλείσει νικηφόρα και αήττητος τον πρώτο γύρο της φετινής Football League, ήθελε ο Αρης, που είχε και έξτρα κίνητρο να αποκτήσει διαφορά οκτώ βαθμών από την τρίτη Παναχαϊκή, που χθες υπέστη ήττα σοκ εντός έδρας από τον Αιγινιακό. 

Οι "κίτρινοι", εκτός των άλλων, ήθελαν να εμφανίσουν και ένα διαφορετικό πρόσωπο συγκριτικά με τα τελευταία τους παιχνίδια, κάτι που φάνηκε και από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, καθώς ο Αρης, είχε διάθεση από το ξεκίνημα του αγώνα, δημιουργώντας συνολικά 12 τελικές(!) στο πρώτο ημίχρονο, έξι εξ' αυτών να είναι στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο. 

Από την μεριά της η Αναγέννηση Καρδίτσας, προσπάθησε να "χτυπήσει" στην αντεπίθεση, κάτι που ωστόσο, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε αποτέλεσμα, με τον Αρη να έχει τις ευκαιρίες και τον τερματοφύλακα της Καρδίτσας, Γκέκα τις απαντήσεις σε όλες τις καλές στιγμές των γηπεδούχων στο παιχνίδι. 

Καλύτερες στιγμές όλων για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, η κεφαλιά του Δεληζήση, αλλά και η προβολή του Ούγκο Σόουζα με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Στο 34' οι "κίτρινοι" διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε χέρι του Κωνσταντινόπουλου σε προσπάθεια του Πλατέλλα. 

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω ήταν ο Αρης να απολέσει την ευκαιρία να σκοράρει για ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι από το ημίχρονο. Ο,τι δεν πέτυχε ο Αρης στα πρώτα 45', το πέτυχε ο Ούγκο Σόουζα, στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Πορτογάλο αμυντικό με προβολή να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Καρδίτσας, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πλατέλλα και κεφαλιά του Πασά. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί γκολ για τον αμυντικό του Αρη, που είχε σκοράρει και στις Σέρρες.

Ο Αρης που και μετά το γκολ δεν έριξε τους ρυθμούς, έχοντας συντριπτικά υπέρ του την κατοχή της μπάλας (70%-30% τα ποσοστά), κατάφερε και απλοποίησε ακόμα περισσότερο την κατάσταση, αφού στο 62' ο Πασάς κέρδισε πέναλτι, με τον Πλατέλλα, να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Γκέκα, πανηγυρίζοντας το γκολ Νο5 για τον ίδιο τη φετινή σεζόν.

Κάπου εκεί ο Αρης κατέβασε... ταχύτητα, ο Δημήτρης Σπανός, έκλεισε νωρίς τις αλλαγές του και το μόνο που άλλαξε ήταν το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Λούκα Μιλούνοβιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα να ανοίγει... λογαριασμό στα γκολ, κάνοντας το 3-0, με τον Αρη να πανηγυρίζει την 14η νίκη του, σε σύνολο 17 αγώνων, συνεχίζοντας τον δρόμο προς την επιστροφή του στη Super League.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πασάς (71' Μαραγκός), Πλατέλλας (67' Μιλούνοβιτς), Χαντί, Μπαστακός (60' Nτούνης).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντουρά (68' Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Κονέ (83' Παπαευθυμίου), Λεφίδης (57' Πλαβούκος).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα
Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιος κατηγόρησε τον Κώστα Καραμανλή για συγκάλυψη των ευθυνών για το δυστύχημα των Τεμπών
Νατσιός: Η κοινωνία υπέστη εξαθλίωση - Βλέπουμε τις συνέπειες μέρα με τη μέρα