Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονικιός πήγε για Τζόκερ και «έξυσε» για… 100.000 ευρώ!

Για καλή του τύχη έπαιξε ΣΚΡΑΤΣ και κέρδισε

Ο νέος μεγάλος τυχερός παίκτης του ΣΚΡΑΤΣ από τη Θεσσαλονίκη, που για τα πάντα στη ζωή του ακολουθεί τον αριθμό 7, κέρδισε 100.000 ευρώ στο παιχνίδι «Χρυσά 7άρια».

Μπορεί το Τζόκερ να μην του έδωσε μεγάλο κέρδος, όμως αυτό ήταν «συνεργάτης» στην τύχη του. Την ημέρα του τζακ ποτ βρέθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ και έπαιξε ένα δελτίο, συμπληρώνοντας 7+1 αριθμούς, επιλέγοντας -χωρίς δεύτερη κουβέντα- το 7 και στη στήλη των αριθμών, αλλά και στη στήλη του Τζόκερ.

Οταν πήγε στο γκισέ να το καταθέσει, είδε μπροστά του να τον… «κοιτούν» τα «Χρυσά 7άρια». Αγόρασε ένα δελτίο και το «σκράτσαρε» επιτόπου στο πρακτορείο. Αμέσως μετά, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν είδε να αποκαλύπτεται, σταδιακά, το ποσό των 100.000 ευρώ!

Οπως δήλωσε, με τα χρήματα αυτά θα βοηθήσει τα παιδιά του να σπουδάσουν και θα συνεχίζει να κυνηγάει το χρυσό «7» στη ζωή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» (VIDEO)
Σάλος από την δήλωση της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ, Βίκυς Φλέσσα - «Tο κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η...
Βίκυ Φλέσσα για Τέμπη: «Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί» (VIDEO)