Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αποβλήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συλλόγων!

Αναστέλλει την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ

Μέσω ανακοίνωσή, η ECA (ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών συλλόγων) γνωστοποίησε πως αναστέλλει την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

«Η ECA καταδικάζει την συμπεριφορά του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο κατά την διάρκεια του αγώνα της Σούπερ Λίγκας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Υπό αυτό το πρίσμα, τα συμβούλια της ECA αλλά και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν ομόφωνα να αναστείλουν την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ από την ECA.

Η ΕCA θέλει να προστατέψει την κανονικότητα και τους νόμους των αγώνων αλλά και τις αξίες στις οποίες είναι βασισμένο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η τιμωρία παραμένει ενεργή μέχρι νεοτέρας και θα συζητηθεί στο συμβούλιο της ECA στις 27 Μαρτίου του 2018».

Στις τάξεις του Δικεφάλου εκτιμούν πως η συγκεκριμένη ενέργεια προήλθε από τα δημοσιεύματα καθώς και από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί και έκριναν πως δεν θα πρέπει να δώσουν -για την ώρα τουλάχιστον- ιδιαίτερη βάση σε αυτήν την υπόθεση. Το θέμα θα λυθεί εκεί που πρέπει, σημείωναν χαρακτηριστικά οι επιτελείς του ΠΑΟΚ.

Συνέντευξη Τύπου αύριο στην Αθήνα η FIFA!

Με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει αύριο συνέντευξη Τύπου επί ελληνικού εδάφους!

Οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA θα βρίσκονται αύριο στην Αθήνα προκειμένου να έχουν επαφές με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη (στις 10 το πρωί) και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, με αφορμή τα γεγονότα της Τούμπας.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ θα παραχωρήσει Τετάρτη (14/3) στις 12:00 συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, όπου και θα τοποθετηθεί για τις εικόνες της Κυριακής, την διακοπή του πρωταθλήματος και τα άμεσα και δραστικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ