Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζουράρις: Ο Σαββίδης πρέπει να τιμωρηθεί μόνο γιατί μπήκε στο γήπεδο

«Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι έγινε, επειδή δεν ξέρει ελληνικά»

Σε μία ακόμη δήλωση που αναμένεται να συζητηθεί προχώρησε ο Κώστας Ζουράρις, αυτή τη φορά για τη εισβολή με όπλο του προέδρου του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98.9 o κ. Ζουράρις ανέφερε ότι ο διαιτητής «εξηλέκτρισε» την κατάσταση, ενώ υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν είχε καταλάβει τι έγινε, επειδή δεν ξέρει ελληνικά.

«Ενας άνθρωπος που δεν ξέρει την γλώσσα είναι κωφάλαλος. Ο Σαββίδης ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε μπορεί να μιλήσει στα ελληνικά. Ουσιαστικά λειτουργεί ως κωφάλαλος. Είναι δυνατόν να επικυρώνει το γκολ ο διαιτητής και να μπαίνει να κάνει τι; Άρα δεν είχε καταλάβει», ανέφερε ο Κώστας Ζουράρις.

«Πρέπει να τιμωρηθεί γιατί μπήκε στο γήπεδο. Το όπλο είναι παντός καιρού και παντός τόπου γιατί είναι άμυνα. Βεβαίως, δεν πρέπει να το δείχνεις, φυσικά, όταν έχεις νόμιμη άδεια οπλοχρησίας, που φαίνεται να την έχει ο Σαββίδης...», σχολίασε ακόμη ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, υπογραμμίζοντας ότι τα γήπεδα είναι τόπος αυξημένης επικινδυνότητας και ότι η μόνη παράβαση του προέδρου του ΠΑΟΚ, που πρέπει να τιμωρηθεί, είναι ότι μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

«Οταν λειτουργεί η αρχή της αναλογικότητος προφανώς έτσι γίνεται η ποινική δίκη πάντα. Πχ αν σε απειλήσω με πιστολάκι νερού και επειδή είναι νύχτα εσύ δεν το βλέπεις, μπορεί να τρομάξεις και να πάθεις κάτι και να πεθάνεις, τιμωρείσαι αντιστοίχως. Ποτέ δεν εξισούται το πιστολάκι το νερένιο με το πραγματικό, δηλαδή ποτέ το χαρτί (της ταμειακής) με το τενεκεδάκι», ανέφερε ακόμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν με κλεμμένα κλιματιστικά από εγκαταλειμμένο κτήριο
Συνολικά τρεις συλλήψεις από την αστυνομία για κλοπές – Συνελήφθη και 42χρονος που έκλεψε τσάντες από κατάστημα
Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν με κλεμμένα κλιματιστικά από εγκαταλειμμένο κτήριο
Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Έρχεται, σε λίγα χρόνια, το Ευρωπαϊκό Πτυχίο
Θα καταστεί ορατό σύμβολο της ανθρωποκεντρικής Ευρώπης, δίπλα στο ευρώ, στο Σένγκεν και στο Εράσμους, είπε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν
Σχοινάς από Αλεξανδρούπολη: Έρχεται, σε λίγα χρόνια, το Ευρωπαϊκό Πτυχίο
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε φοιτητής – Για ρίψη πυρσού σε αστυνομικούς στο ΑΠΘ
Είχε ταυτοποιηθεί από τις αστυνομικές Αρχές ένα 24ωρο μετά το περιστατικό, με βάση τον σωματότυπο και τον ρουχισμό του
Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε φοιτητής – Για ρίψη πυρσού σε αστυνομικούς στο ΑΠΘ