Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΕΠΙΣΗΜΟ: Η UEFA διέψευσε την ΕΡΑ για το «οφσάιντ» - Πώς αντιδρά ο ΠΑΟΚ

Η επίσημη διάψευση από την UEFA για την δήθεν διαρροή

Ένα fake news που δεν… πέρασε! Ο λόγος απλός. Το κρατικό ραδιόφωνο επικαλέστηκε πηγές από την UEFA, η οποία δεν ανέχεται να επικαλούνται το όνομά της ως μέσο προπαγάνδας.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Ο δημοσιογράφος Μάνος Σταραμόπουλος του κρατικού ραδιοφώνου ΕΡΑ μετέδωσε ότι σύμφωνα με την UEFA ήταν σε θέση οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στην επίμαχη φάση του κυριακάτικου αγώνα με την ΑΕΚ.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια τοποθέτηση και επομένως το σχετικό ρεπορτάζ δεν έχει βάση. «Σχετικά με άρθρα τα οποία δημοσιεύτηκαν σήμερα σε ελληνικά ΜΜΕ, η UEFA θα ήθελε να δηλώσει τα εξής: Η UEFA δεν σχολιάζει ποτέ διαιτητικές αποφάσεις στις διοργανώσεις της και επομένως ουδέποτε θα σχολίαζε διαιτητικές αποφάσεις σε εγχώριες διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη πληροφορία είναι απολύτως αβάσιμη και λανθασμένη» αναφέρει η UEFA.

Όπως είναι λογικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύουν να αφήσουν έτσι αυτή την υπόθεση και θα προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία με όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Ένας καθηγητής του Χάρβαρντ μιλά για τον κίνδυνο σοβαρών ασθενειών που διατρέχουν όσοι αμελούν τη στοματική τους υγιεινή
Η επικίνδυνη ασθένεια που απειλεί όσους ξεχνούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους