Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Εκβιασμό και μεθόδευση της ΑΕΚ κατήγγειλε ο Γκαγκάτσης

Τι είπε κατά την κατάθεσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Για εκβιασμό από την πλευρά του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου προς τον διαιτητή του ντέρμπι της Τούμπας, Γιώργου Κομίνη έκανε λόγο κατά την κατάθεσή του στην εκδίκαση της υπόθεσης ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο αντιπρόεδρος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ ανέφερε πως το στέλεχος της Ένωσης είπε στον διεθνή ρέφερι ότι οι "κιτρινόμαυροι" δεν θα βγουν να παίξουν αν μετρήσει το γκολ του Βαρέλα, ενώ έκανε λόγο για μεθόδευση και επιλεκτική τρομοκρατία από την πλευρά της ΑΕΚ.

Διαβάστε αναλυτικά την κατάθεσή του κ.Γκαγκάτση:

«Εν μέσω διαμαρτυριών, ο Κομίνης ακυρώνει το γκολ μετά από τουλάχιστον 8 λεπτά από την επίτευξή του. Ο κ. Σαββίδης μπήκε αγανακτισμένος αμέσως μετά. Έκανε νόημα στους παίκτες να αποχωρήσουν. Δεν είχε δικαίωμα να μπει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ήταν αγανακτισμένος. Πρόεδρος και μεγαλομέτοχος είναι.

» Δεν ήταν ένα απλό ματς. Έκρινε τίτλο για εμάς μετά από 33 χρόνια. Η ομάδα δεν έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο. Τον διαιτητή ο Σαββίδης δεν τον προσέγγισε. Ο Μίχελ απ' ότι πληροφορηθήκαμε του είπε you are finished. Είσαι τελειωμένος επαγγελματικά, εννοούσε, γιατί ήταν ένα καθαρό γκολ. Τελειωμένος διαιτητικά. Μπορεί ο Κομίνης να το θεώρησε απειλητικό, αλλά αυτό που του είπε δεν είχε απειλητική χροιά. Δεν έχει ούτε ικανότητα ούτε δικαιοδοσία να τον τελειώσει διαιτητικά ο ίδιος ο Μίχελ.

» Υπήρχαν ειρωνικά χειροκροτήματα από τον πάγκο της ΑΕΚ προς τον Σαββίδη. Γι' αυτό πήγε προς το πάγκο της ΑΕΚ. Δεν μπορούσε να τους πει κάτι, γιατί δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά. Όπως τον κρατούσε η ασφάλειά του, βγήκε το μπουφάν του. Δεν αποκλείεται να το έβγαλε από αγανάκτηση. Όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης που είχε βγάλει το σακάκι του από αγανάκτηση. Δεν το έκανε για επίδειξη, για να φανεί το όπλο.

» Ούτε έκανε κάποια κίνηση με το όπλο του. Δεν είδα να απωθεί τον Δημητριάδη. Σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε τρόμο στην αποστολή της ΑΕΚ. Το όπλο δεν το είδε κανείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε η ΑΕΚ δεν αποχωρεί αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο. Μετά από 2-3 λεπτά αποχώρησε. Η κοινή λογική λέει ότι αν το είχαν δει το όπλο, θα αποχωρούσαν αμέσως.

» Δεν ξέρω αν στα αποδυτήρια ο διαιτητής έκανε χρήση οπτικοακουστικού υλικού για να μετρήσει το γκολ. Η ΑΕΚ είπε ότι θέλει να ξέρει την απόφαση του διαιτητή για το γκολ΄, για να αποφασίσει αν θα μπει να παίξει. Ο Λυσάνδρου είπε ότι αν το μετρήσει το γκολ, δεν θα μπουν να παίξουν».

Δικαστής: «Γιατί δεν τα γράφει αυτά ο Κομίνης στο φύλλο αγώνα»;

Μάκης Γκαγκάτσης: «Γι' αυτό λέμε να έρθει ο Κομίνης. Γράφει ανακρίβειες».

Δικαστής: «Από πού προκύπτει αυτός ο εκβιασμός από την ΑΕΚ»;

Μάκης Γκαγκάτσης: «Ήμουν μάρτυρας. Γι' αυτό σας λέμε να έρθει ο Κομίνης.

» Η ΑΕΚ του έλεγε να ανακοινώσει την απόφαση του ο Κομίνης. Ήταν επιλεκτική τρομοκρατία από την πλευρά της ΑΕΚ. Μόλις είπε ο Κομίνης ότι μετράει το γκολ, η ΑΕΚ είπε δεν βγαίνω. Ο Κομίνης σφυρίζει, εμείς βγήκαμε, η ΑΕΚ δεν βγήκε.

» Μέχρι να εμφανιστούν οι φωτογραφίες με το όπλο, δεν υπήρχε κανένα θέμα με το αν θα συνεχιστεί το παιχνίδι. Είναι μια μεθόδευση της ΑΕΚ. Δεν τρομοκρατήθηκε κανείς. Υπάρχουν και δηλώσεις του Κονέ που λέει ότι ο διαιτητής μας είπε να βγούμε έξω. Και δηλώσεις του Χιμένεθ ότι ο πρόεδρος τους είπε να μην βγουν να παίξουν επειδή υπάρχει όπλο. Και άλλες δηλώσεις παικτών της ΑΕΚ ότι εκείνη την στιγμή δεν είδαν το όπλο. Και υπήρχαν και φωνές χαράς από τα αποδυτήρια της ΑΕΚ όταν ανακοινώθηκε ότι το παιχνίδι δεν θα συνεχιστεί.

» Εγώ ζήτησα από τον διαιτητή να γράψει και την δική μας θέση. Δεν το έκανε. Έγραψε μόνο την θέση του Λυσάνδρου. Γι' αυτό θέλουμε να έρθει εδώ».

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)
«Τσίπρα γερά να φύγει η δεξιά» φώναξαν στον πρώην πρόεδρο όταν έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης
Κασσελάκης για ευρωψηφοδέλτιο: «Ήθελαν ένα μικρό ΣΥΡΙΖΑ, δεν το επιτρέψατε» (Δείτε live)