Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μπάνε Πρέλεβιτς: Αφιερωμένη η νίκη στον Ιβάν Σαββίδη

Τι αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μετά την νίκη επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Άρη στο Αλεξάνδρειο στον Ιβάν Σαββίδη. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε για την εκτός έδρας νίκη επί του Άρη, όπου μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι αφιερωμένη στον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Όπως αναφέρει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Λόγω ενός προβλήματος υγείας, ο Μπάνε Πρέλεβιτς δεν κατάφερε αυτή την φορά να είναι στο Αλεξάνδρειο και στο πλευρό της ομάδας. Ωστόσο, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ, ζήτησε να μεταφερθούν τα συγχαρητήριά του σε όλη την ομάδα και προέβη στην εξής δήλωση. «Συγχαρητήρια σε όλους για τη σημερινή νίκη. Μπορεί σαν αποτέλεσμα να μην καθορίζει κάτι, αλλά ήταν μία νίκη που ήθελε καρδιά και ψυχή, βασικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο DNA του ΠΑΟΚ. Για αυτό θα ήθελα με την σειρά μου να την αφιερώσω στον Ιβάν Σαββίδη και στην οικογένειά του. Στον άνθρωπο που έχει δώσει όραμα σε όλο το σύλλογο και μας έχει συσπειρώσει όλους δίπλα του. Είμαι βέβαιος πως θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει».

Δείτε ΕΔΩ το τρίποντο της νίκης του ΠΑΟΚ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας
Συμμετείχε στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας - Τι είπε για την αναβάθμιση από
Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας