Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Διεθνές τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής στη Σίνδο

Ξεκινά αύριο με τη συμμετοχή περισσότερων από 420 αθλητές από 8 χώρες και δωρεάν είσοδο

Με περισσότερες από 420 συμμετοχές και αθλητές από 59 συλλόγους, διεξάγεται για πέμπτη συνεχή χρονιά το Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής Armonia Cup, στη Σίνδο, από αύριο 23 έως τις 25 Μαρτίου 2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Σίνδου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και του Δήμου Δέλτα.

Η τελετή έναρξης είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 24 Μαρτίου στις 18.30 και η τελετή λήξης την Κυριακή 25 Μαρτίου στις 18.30.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν προέρχονται από 59 συλλόγους από την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και φυσικά από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Η διοργάνωση που προάγει το πάθος για την ρυθμική γυμναστική, φέρνοντας αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υπόσχεται ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική και ρυθμό, γεμάτο συγκινήσεις που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει.

Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν.

Σημειώνεται ότι καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης των αγώνων με live streaming, το link του οποίου θα είναι αναρτημένο στη σελίδα Facebook του Δήμου Δέλτα και του A.Σ. Αρμονία Δήμου Δέλτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία