Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ηρακλής: Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου - Όλο το πρόγραμμα του Γηραιού

Όλο το πρόγραμμα για τα εισιτήρια ανόδου στην Football League

Έγινε η κλήρωση των αγώνων μπαράζ της Γ' Εθνικής στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή και ξεκινάει ο αγώνας του Ηρακλή για το πολύτιμο εισιτήριο ανόδου στην επόμενη Football League.

Ο Ηρακλής ξεκινά τις υποχρεώσεις του εκτός έδρας και συγκεκριμένα στη Λευκάδα εναντίον του Τυληκράτη, την Κυριακή 29 Απριλίου, ενώ σημειώνεται πως στη συνέχεια θα έχει τρεις αναμετρήσεις στο Καυτανζόγλειο (κατά σειρά ΝΠΣ Βόλος, Απόλλων Παραλιμνίου και Τυληκράτης) στοχεύοντας να καθαρίσει το συντομότερο δυνατό την υπόθεση της ανόδου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του «Γηραιού»:

Κυριακή 29 Απριλίου: Τηλυκράτης Λευκάδας – Ηρακλής

Τετάρτη 2 Μαΐου: Ηρακλής – Βόλος ΝΠΣ (εμβόλιμη αγωνιστική)

Κυριακή 6 Μαΐου: Ηρακλής – Απόλλων Παραλιμνίου

Κυριακή 13 Μαΐου: Ηρακλής – Τηλυκράτης Λευκάδας

Κυριακή 20 Μαΐου: Βόλος ΝΠΣ – Ηρακλής

Κυριακή 27 Μαΐου: Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής.

Οι ημερομηνίες των αγώνων

1η αγωνιστική: 29 Απριλίου/2η αγωνιστική: 2 Μαΐου/3η αγωνιστική: 6 Μαΐου/4η αγωνιστική: 13 Μαΐου/5η αγωνιστική: 20 Μαΐου/6η αγωνιστική: 27 Μαΐου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Football League 2018-19 θα αποκτήσουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στην 1η και στην 2η θέση κάθε ομίλου.

Φιλικό με Μακεδονικό

Φιλική αναμέτρηση εναντίον του Μακεδονικού στην Πολίχνη θα δώσει το ερχόμενο Σάββατο, ο Ηρακλής.

Συγκεκριμένα, το τεχνικό επιτελείο του «Γηραιού» αποφάσισε να υπάρξει ένα φιλικό ώστε οι ποδοσφαιριστές να κρατηθούν σε εγρήγορση ενόψει της έναρξης των αγώνων μπαράζ και την πρεμιέρα εναντίον του Τηλυκράτη Λευκάδας (29/4) και αυτό θα γίνει το Σάββατο και ώρα 17:00, στο γήπεδο της Πολίχνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ