Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ και Ηρακλής ρίχνονται στη μάχη του final 4 του Κυπέλλου στο Βόλεϊ

Αντιμετωπίζουν σήμερα το απόγευμα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα

Η Ρόδος, το «σμαραγδένιο νησί» των Δωδεκανήσων, ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το φάιναλ 4 του Κυπέλλου Ανδρών, μέσω του οποίου θα αναδειχθεί ο 33ος Κυπελλούχος. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ηρακλής Θεσσαλονίκης και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν σήμερα για μια θέση στον αυριανό τελικό, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ταξίδεψαν στη Ρόδο ως πολυνίκες της διοργάνωσης και με στόχο να κατακτήσουν το 17ο Κύπελλο Ελλάδας. Απέναντί τους στον ημιτελικό θα είναι ο ΠΑΟΚ, όπως συνέβη το 2016 στη Γλυφάδα και το 2017 στη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που ακόμη δεν έχει ηττηθεί σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο αντίπαλός του προκρίθηκε στην τελική φάση για πέμπτη συνεχή χρονιά και στοχεύει να προσθέσει στη συλλογή του το δεύτερο τίτλο του στο θεσμό, μετά από εκείνον το 2015, στη Σύρο.

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε τελική φάση δύο χρόνια μετά την τελευταία παρουσία του σε φάιναλ 4 Κυπέλλου. Οι «πράσινοι» θα παίξουν στον ημιτελικό με τον Ηρακλή, επιδιώκοντας να ξαναπαίξουν στον τελικό μετά το 2010 στο Τροκαντερό, όταν και κατέκτησαν το τρόπαιο νικώντας σον τελικό τον Ολυμπιακό με 3-2. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, από την πλευρά της, επιστρέφει στους ημιτελικούς πέντε χρόνια μετά το Ρέθυμνο. Ο «Γηραιός» ταξίδεψε στη Ρόδο με στόχο να επιστρέψει στον τελικό του θεσμού μετά το 2012 στη Σύρο, όταν και αναδείχθηκε νικητής.

Το πρόγραμμα (τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ):

Παρασκευή 20/4

17:00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

20:00 Παναθηναϊκός - Ηρακλής

Σάββατο 21/4

Τελικός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση
Ανακοινώθηκε η λίστα των διαιτητών της UEFA για τους αγώνες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος - Δεν υπάρχει κάποιο ελληνικό όνομα
Euro 2024: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η τελική φάση