Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πάρτι ΠΑΟΚ με… Πάολα σε γνωστό μαγαζί - Τι είπε ο Σαββίδης (VIDEO)

Γλέντησαν με την ψυχή τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν

Με ενδιαφέρον άκουσαν ποδοσφαιριστές και διοικούντες του Κυπελλούχου ΠΑΟΚ, τον πρόεδρο της ομάδας τους, Ιβάν Σαββίδη, να εκφράζει τις σκέψεις του για την επόμενη ημέρα της ομάδας τους κατά την χθεσινή γιορτή των Κυπελλούχων, όπου μεταξύ άλλων έθιξε μερικά πολύ σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Η γιορτή έγινε στο μαγαζί Stage και ο Ιβάν Σαββίδης είχε φέρει στη Θεσσαλονίκη την γνωστή για τα ΠΑΟΚτσήδικα αισθήματά της, Πάολα.

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που είπε ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ήταν αυτό της Νέας Τούμπας!

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ επανέλαβε το όραμα του να χτιστεί το νέο γήπεδο, τονίζοντας μάλιστα ότι αυτό το νέο γήπεδο θα είναι η αφορμή για την επιστροφή του, στους αγωνιστικούς χώρους.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ έχει συναντήσει διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα που βάζουν εμπόδιο στην εξασφάλιση μίας νέας οικοδομικής άδειας, καθώς μόνο με αυτήν την προϋπόθεση στον ΠΑΟΚ, θα πειράξουν το σημερινό γήπεδο.

 

Το απεριόριστο μπάτζετ

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφερόμενος προς στον προπονητή του ΠΑΟΚ του είπε πως θα έχει απεριόριστο μπάτζετ. «Πήρες ακατέργαστο διαμάντι και το έκανες πολύτιμο λίθο. Θέλω αύριο να ξεκινήσεις τη δουλειά για τον νέο ΠΑΟΚ, θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε όλους τους παίκτες και κυρίως του αρχηγούς της ομάδας: «ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Βιεϊρίνια γιατί πριν το ματς του Κυπέλλου του είπα "Αντρέ θέλω να μου φέρεις το Κύπελλο" και ο Βιεϊρίνια του απάντησε πως "θα το φέρω μαζί με τον Μαλεζά". Εκεί κατάλαβα πως έκανα λάθος και ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, ο ΠΑΟΚ είναι σύνολο και αυτό το έχει πετύχει ο Ράσβαν Λουτσέσκου».

Για τη δική του τιμωρία είπε πως θα μπει στο γήπεδο με τη Νέα Τούμπα, τονίζοντας πως θα είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια. Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός από ποτέ και αυτό φάνηκε αυτή τη χρονιά.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, sdna.gr, paokfc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»