Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέο ρεκόρ για τη Σάκκαρη, στο Νο 39 της παγκόσμιας κατάταξης

Στο Νο 40 της παγκόσμιας κατάταξης τένις βρίσκεται ο Στ. Τσιτσιπάς

Νέο άλμα έκανε η Μαρία Σάκκαρη κερδίζοντας τρεις θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη και από σήμερα βρίσκεται στο Νο 39 της WTA, για πρώτη φορά στην καριέρα της.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετράει 1.274 βαθμούς, την ώρα που η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έχασε δύο θέσεις και βρίσκεται στο Νο 176, με 319 βαθμούς.

Εν τω μεταξύ, αμετάβλητη παρέμεινε η κατάσταση στην πρώτη δεκάδα, με τη Σιμόνα Χάλεπ να βρίσκεται στην πρώτη θέση και τις Καρολίν Βοζνιάκι (Δανία), Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (Ισπανία), Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία) και Γέλενα Οσταπένκο (Λετονία) να ακολουθούν κατά σειρά, συμπληρώνοντας την πρώτη πεντάδα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, από την πλευρά του, ξαναβρέθηκε στο Νο 40 της ATP γι΄ αυτό το επταήμερο, που αποτελεί επανάληψη του προσωπικού του ρεκόρ.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής έχει συγκεντρώσει 1.212 βαθμούς και παραμένει ο μοναδικός 19χρονος στην ΑΤΡ που βρίσκεται στο Top 40.

Ο Ράφα Ναδάλ επέστρεψε στην κορυφή, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ρότζερ Φέντερερ, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι, Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία), Μαρίν Τσίλιτς (Κροατία) και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Βουλγαρία).

Πηγή: naftemporiki.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι