Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μουντιάλ 2018: Το πρόγραμμα με 3 ματς σήμερα Πέμπτη (21/6) – Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της ημέρας για σήμερα Πέμπτη στη Ρωσία

Με τρία ματς συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη (21/6) η γιορτή του Μουντιάλ στη Ρωσία. Πιο αναλυτικά, στη μάχη της δεύτερης αγωνιστικής ρίχνονται σήμερα η Δανία με αντίπαλο την Αυστραλία, το φαβορί Γαλλία εναντίον του Περού, αλλά και η υπό πίεση Αργεντινή κόντρα στην Κροατία.

Πέμπτη 21/6 15:00: Δανία – Αυστραλία (ΕΡΤ1 Samara Arena, Σαμάρα)

Πέμπτη 21/6 18:00: Γαλλία – Περού (ΕΡΤ1 Ekaterinburg Arena, Εκατερίνμπουργκ)

Πέμπτη 21/6 21:00: Αργεντινή – Κροατία (ΕΡΤ1 Nizhny Novgorod Stadium, Νίζνι Νόβγκοροντ)

Δείτε τη βαθμολογία όλων των ομίλων όπως διαμορφώθηκε μετά τα χθεσινά αποτελέσματα:

Πορτογαλία – Μαρόκο: 1-0 (Κριστιάνο Ρονάλντο)

Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία: 1-0 (Λουίς Σουάρεζ)

Ιράν – Ισπανία: 0-1 (Ντιέγκο Κόστα)

Άφαντο μέχρι τώρα το 0-0

Στα γήπεδα της Ρωσίας μπορεί να βλέπουμε ένα μέτριο παραγωγικά Μουντιάλ, καθώς όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ στην 1η αγωνιστική μπήκαν μόλις 38 γκολ. 

Παρόλα αυτά στο Παγκόσμιο Κύπελλο που βρίσκεται σε εξέλιξη αγνοείται μέχρι τώρα η «λευκή ισοπαλία», μετά από 20 αναμετρήσεις. Τελευταία φορά που στους ομίλους ενός Μουντιάλ δεν σημειώθηκε ούτε ένα 0-0 χρονολογείται στα γήπεδα της Ελβετίας το 1954! Εκτοτε σε 15 Παγκόσμια Κύπελλα έχουν λήξει ισόπαλες χωρίς γκολ 53 αναμετρήσεις! 

Το «μενού» ακόμα, μέχρι την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης είναι μεγάλο και θα ακολουθήσουν πολλά και δύσκολα ματς. Πάντως σύμφωνα με την ιστορία υπάρχουν κάποιες χώρες που «φλερτάρουν» με την ισοπαλία. 

Τρεις ομάδες που βρίσκονται στα γήπεδα της Ρωσίας αρέσκονται στις ισοπαλίες. Η «βασίλισσα» της λευκής ισοπαλίας είναι η Αγγλία. Μέχρι τώρα 8 φορές αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα σε ομίλους Μουντιάλ από το 1958 έως το 2014. Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν να παίξουν στους ομίλους με Βέλγιο και Παναμά και «φλερτάρουν» με ακόμα ένα αγώνα χωρίς σκορ.

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Βραζιλία! Η «σελεσάο» μπορεί να φημίζεται για τους εξαιρετικούς παίκτες και το άκρως επιθετικό σχήμα που παρατάσσει στα Μουντιάλ, αλλά μέχρι στιγμής έχει μετρήσει... 7 λευκές ισοπαλίες. Τα δύο επόμενα παιχνίδια της παρέας του Νεϊμάρ είναι με Κόστα Ρίκα και Σερβία. 

Επτά ισοπαλίες έχει και η Ουρουγουάη, η οποία στην τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την ασταμάτητη Ρωσία στο κυνήγι της πρώτης θέσης του ομίλου. Η αγωνία λοιπόν κορυφώνεται και θα μάθουμε σύντομα αν θα επαναληφθεί το φαινόμενο του Μουντιάλ του 1954.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ