Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τζ. Ντουρμάζ: «Απείλησαν και την οικογένεια μου!»

Ο διεθνής Σουηδός δέχθηκε απειλητικά μηνύματα, με αφορμή το φάουλ που έκανε στον Τόνι Κρόος

Ο Σουηδός, πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, δέχτηκε απειλητικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το φάουλ που έκανε στον Τόνι Κρόος, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ (2-1) της Γερμανίας. Η «επίθεση» στο λογαριασμό του 29χρονου άσου έχει προκαλέσει σάλο, καθώς περιείχε και ρατσιστικές επιθέσεις, αφού ο Ντουρμάζ γεννήθηκε στη Σουηδία από Τούρκους γονείς.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, αντέδρασε έντονα στα σχόλια αυτά και με ανακοίνωση του τόνισε: «Είναι μέρος της δουλειάς μας και είμαι πάντα πρόθυμος να αποδεχτώ την κριτική. Ωστόσο υπάρχουν όρια και τα όρια στην περίπτωσή μου ξεπεράστηκαν. Το χειρότερο είναι ότι απείλησαν την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Ποιος διάολο κάνει τέτοια πράγματα;», αναρωτήθηκε και συμπλήρωσε:

«Είμαι Σουηδός και είμαι περήφανος που παίζω για τη Σουηδία. Είναι το μεγαλύτεορ επίτευγμα ενός ποδοσφαιριστή. Δε θα επιτρέψω σε κανένα ρατσιστή να πληγώσει την περηφάνια μου. Πρέπει να σταθούμε όλοι απέναντι στο ρατσισμό. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν και μου έδειξαν την αγάπη τους, σημαίνει πολλά για μένα. Σας παρακαλώ συνεχίστε να υποστηρίζετε τη Σουηδία, σας χρειαζόμαστε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά