Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρης: Έκλεισε ο Καντιμοίρης, κοντά ο Ματέο Γκαρσία

Μεταγραφική ενίσχυση του Άρη για τη Super League

Ο Γιώργος Καντιμοίρης συμφώνησε με τη διοίκηση του Αρη και άμεσα θα μεταβεί στα 3-5 Πηγάδια για να ενσωματωθεί στην προετοιμασίας των κιτρίνων.

Μετά τον Αλέξανδρο Αναγνωστόπουλο και ο Γιώργος Καντιμοίρης συμφώνησε να παραμείνει στον Αρη της Super League. O Ελληνας κίπερ άμεσα θα υπογράψει το νέο του μονοετές συμβόλαιο και έπειτα θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

«Συμφωνία Αρη με Λας Πάλμας για Ματέο Γκαρσία»

Κοντά στην υλοποίηση μίας ακόμα μεταγραφής βρίσκεται ο Αρης, με τον Ματέο Γκαρσία να είναι προ των πυλών κάτι που επιβεβαιώνουν και οι Ισπανοί με σημερινό τους δημοσίευμα.

Μετά τη συμφωνία με τον Χαβιέ Ματίγια, ο Αρης, εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρώσει μία ακόμα μεταγραφική κίνηση. Ο Ματέο Γκαρσία, όπως όλα δείχνουν θα έρθει στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά τον 21χρονο ποδοσφαιριστή και η Λας Πάλμας άναψε το "πράσινο φως" για να προχωρήσει ο δανεισμός του.

Την σχετική είδηση επιβεβαιώνουν και στην Ισπανία. Η ιστοσελίδα "Canarias7" σε πρωινό της δημοσίευμα, παρουσίασε τον δανεισμό του Ματέο Γκαρσία ως σίγουρο, με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει αν δεν αλλάξει δραματικά κάτι.

"Μετά από τον δανεισμό του την περσινή σεζόν, αρχικά στην Οσασούνα και στην συνέχεια στην Αλκορκόν, ο Ματέο Γκαρσία θα πρέπει να μεταναστεύσει ξανά. Ο εξτρέμ θα παραχωρηθεί δανεικός και οδεύει προς την Ελλάδα για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Πάκο Ερέρα, του πρώην προπονητή της Λας Πάλμας. Η συμφωνία με τον ΑΡΗ είναι συνολική- και εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά- τις επόμενες μέρες ο δανεισμός θα γίνει επίσημος", καταλήγει. sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΗΠΑ: Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για την Παλαιστίνη - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ
Το κίνημα των φοιτητών μεγαλώνει και θυμίζει τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις του ‘68 για το Βιετνάμ
ΗΠΑ: Κύμα διαδηλώσεων σε πανεπιστήμια για την Παλαιστίνη - Από Κολούμπια μέχρι Χάρβαρντ