Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΡΗΣ: Πήρε και επιθετικό - Συμφωνία με το "πολυβόλο" Γιουνές!

Ο πρώην παίκτης της Ξάνθης είχε αναδειχθεί δεύτερος σκόρερ την περίοδο 2016-17 πίσω από τον Μπέργκ του Παναθηναϊκού μα 19 γκολ σε 27 αγώνες!

Παίκτης του Άρη την επόμενη σεζόν θα είναι ο Τυνήσιος επιθετικός, Χαμσά Γιουνές, που αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη εβδομάδα. Ο 32χρονος Αφρικανός επιθετικός που τη σεζόν 2016-17 ήταν στη Ξάνθη και αναδείχθηκε δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 γκολ, πρόσφατα αγωνίστηκε στην Αλ Αχλί, όπου σε οκτώ ματς πέτυχε δύο τέρματα. Μετά την Ξάνθη  έπαιξε στην Ερζερούμ της Τουρκίας και σε 17 ματς πέτυχε  8 γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις που έκανε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΡΗΣ είπε ότι «αρχικά θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου που θα φορέσω τη φανέλα του Άρη. Ξέρω πολύ καλά την ιστορία και το τι σημαίνει να αποτελείς κομμάτι του συλλόγου. Γνωρίζω τις δυσκολίες που πέρασε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια και αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να επιστρέψει στις κορυφαίες θέσεις του Ελληνικού πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Άρη αποτελεί το σημαντικότερο - ίσως - κομμάτι του συλλόγου. 

Από την πρώτη κιόλας στιγμή δέχθηκα αρκετά μηνύματα και τηλεφωνήματα αγάπης τα οποία με συγκίνησαν. Χαίρομαι που τώρα θα τον έχω στο πλευρό μου και υπόσχομαι πως θα αγωνίζομαι και θα μάχομαι γι ‘ αυτούς. Ελπίζω να αποτελέσω και εγώ κομμάτι την ιστορίας του συλλόγου και να αφήσω το στίγμα μου σημειώνοντας ουσιαστικές επιτυχίες με την ομάδα. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τα στελέχη της ΠΑΕ και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ