Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρεβάνς πρόκρισης, σήμερα για τον ΠΑΟΚ κόντρα στη Σπαρτάκ στη Μόσχα

Παρουσία του Ι. Σαββίδη πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στην «Otkritie Arena»

Στις 20.30 το βράδυ ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Σπαρτάκ, στη Μόσχα, στη σημερινή ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Χθες, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα, πραγματοποιώντας την τελευταία του προπόνηση στην «Otkritie Arena», παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ο διοικητικός επικεφαλής του «Δικεφάλου», όπως έπραξε και στο τελευταίο, εκτός έδρας, ευρωπαϊκό ματς των «ασπρόμαυρων», στην Ελβετία, με τη Βασιλεία, βρίσκεται στο πλευρό του Ραζβάν Λουτσέσκου και τον παικτών του και αναμένεται να παρακολουθήσει δια ζώσης την προσπάθεια που θα καταβληθεί για να κατακτηθεί η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας, σε επίπεδο συλλόγων, ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Θέση βασικού, στην αποψινή αναμέτρηση, στην οποία ο ΠΑΟΚ θα μπει έχοντας το υπέρ του 3-2 από το πρώτο ματς στην Τούμπα, πρόκειταινα έχει ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» επανακάμπτει, μετά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε εσχάτως, με τους Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιό, Ελ Καντουρί, Πρίγιοβιτς και Πέλκα, να εκτιμάται πως θα απαρτίσουν μαζί του την ενδεκάδα για τον αγώνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας
Τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η ακρίβεια και οι παρεμβάσεις ήδη έχουν φέρει αποτελέσματα με μειώσεις στις τιμές
Μαρινάκης: Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η αντιμετώπιση της ακρίβειας
Ρωσικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο - Η διάψευση της βρετανικής πρεσβείας
Κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εικόνα μιας ψεύτικης δήλωσης από τα «Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ» που ανέφερε τον «ξαφνικό θάνατο» του Κάρολου
Ρωσικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο - Η διάψευση της βρετανικής πρεσβείας