Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΠΑΟΚ: Πανηγύρια στη Μόσχα – Ο Σαββίδης ανακοίνωσε μεταγραφή! (Video)

Ο Ιβάν στη Μόσχα και ο Γιώργος στο… instagram

Εντονα πανηγυρικό ήταν το κλίμα στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μετά την πρόκριση απόψε, στη Μόσχα, στα πλέι οφ του Champions League, απέναντι στη Σπαρτάκ. Παίκτες, τεχνικό επιτελείο εκδήλωσαν, όπως ήταν επόμενο, με εμφατικό τρόπο τη χαρά τους για το γεγονός, κλίμα στο οποίο εντάχθηκε και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βρέθηκε στο χώρο, λίγο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. 

Ο διοικητικός επικεφαλής των «ασπρόμαυρων», που ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικός, για την επιτυχία, με το σφύριγμα της λήξης, από τη θέση που παρακολούθησε το παιχνίδι, απέδωσε εύσημα σε όλους για την πρόκριση.

Ο Γιώργος Σαββίδης, από την πλευρά του, μέσω διαδικτύου προανήγγειλε την απόκτηση από την ομάδα του Πόντους Βέρνμπλουμ. Με ποστάρισμά του στο instagram, ειδικότερα, ο γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, έστειλε μήνυμα υλοποίησης της μεταγραφής του Σουηδού μέσου. Ο τελευταίος, υπενθυμίζεται, βρέθηκε προ ημερών στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει την προοπτική συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή των «ασπρόμαυρων» αναμένεται να επιστρέψει τα ξημερώματα της Τετάρτης (15/8) στη Θεσσαλονίκη. 

Δείτε τα ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη αλλά και τα στιγμιότυπα από την πρόκριση του ΠΑΟΚ στη Μόσχα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
«Τι πρέπει να συμβεί για να συγκινηθεί ο κ. Μητσοτάκης; Πόσα “γιατί” και πόσες υπογραφές χρειάζονται για να αναλογιστεί τις ευθύνες του;»
ΣΥΡΙΖΑ: Να υιοθετήσει ο Μητσοτάκης την πρόταση για άρση της ασυλίας του Καραμανλή
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι
Η αστυνομία επιχείρησε να σταματήσει πορείες και σποραδικά επεισόδια από χθες το πρωί σε διάφορα σημεία στο Μπουένος Αϊρες
Διαδηλώσεις και επεισόδια στην Αργεντινή για τις 100 ημέρες της προεδρίας Μιλέι