Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ανοίγει ο δρόμος για τη «νέα» Τούμπα, του ΠΑΟΚ!

Τι αναφέρουν πληροφορίες για εξαγγελία του Αλέξη Τσίπρα

Ο ΠΑΟΚ και το γήπεδό του είχε υπάρξει ξανά σε δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο, φέτος το Μέγαρο Μαξίμου εμφανίζεται να έχει λάβει τις οριστικές αποφάσεις ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNA, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ευρεία σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στην οποία μετείχαν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος.

Στη σύσκεψη αυτή, εξετάστηκε μεταξύ άλλων και το ενδεχόμενο, στις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και το γήπεδο του ΠΑΟΚ!

Το εξόχως σημαντικό στοιχείο, ωστόσο, είναι, ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δεσμεύτηκε για την δυνατότητα παραχώρησης του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας, το οποίο ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Αυτό, άλλωστε, αποτελούσε και αίτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Φέρεται, παράλληλα, να εξετάστηκε και η δυνατότητα ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου και επέκτασης της γραμμής του Μετρό.

Βάσει των παραπάνω και με τις συντονισμένες ενέργειες που αναμένεται να ακολουθήσουν, καθίσταται σαφές ότι ο δρόμος για την άμεση ανακατασκευή του γηπέδου του Τούμπας, ανοίγει, αφού το θέμα του περιβάλλοντα χώρου αποτελούσε καθοριστικό παράγοντα για την εκτέλεση του έργου.

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

agrotis-georgika-mixanimata
Ενεργοποιείται από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη – Θα είναι ενεργή έως το Σεπτέμβριο
Ποιες είναι οι παροχές για τους δικαιούχους – Διατίθεται με αίτηση στην τράπεζα όπου έχουν λογαριασμό
Ενεργοποιείται από σήμερα η Κάρτα του Αγρότη – Θα είναι ενεργή έως το Σεπτέμβριο