Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χάνει την Τσέλσι ο Πρίγιοβιτς, αγώνας να προλάβει την ΑΕΚ!

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γλίτωσε τα χειρότερα, ωστόσο τα αποτελέσματα της μαγνητικής που υποβλήθηκε έδειξαν ότι θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα 7 έως 10 ημερών.

Βάσει της πρώτης εκτίμησης, υπολογίζεται πως ο Πρίγιοβιτς χάνει -σαφώς- την αναμέτρηση του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ ενώ θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η συμμετοχή του στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Europa League απέναντι στην Τσέλσι την ερχόμενη Πέμπτη (20/9). Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς το πρωί της Τετάρτης (12.09) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (11.09).

Τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν πως ο Σέρβος επιθετικός υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στους οπίσθιους μηριαίους (ημιμεμβρανώδεις). Το διάστημα αποθεραπείας του υπολογίζεται σε επτά με δέκα μέρες.

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Ανακοίνωση αναφορικά με τα εισιτήρια που θα προμηθευτούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, εξέδωσαν η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Όλες οι πληροφορίες για τα εισιτήρια της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΟΚ για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Οι φίλοι του Δικεφάλου θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 6 του Γεντί Κουλέ και το κόστος του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ.

Τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα από σήμερα Τετάρτη (12.09) είτε από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ επί της οδού Καντάνου στο γήπεδο, είτε από το www.ofi1925.gr. To Σάββατο (15.09) θα λειτουργήσει ξεχωριστό εκδοτήριο για τους φίλου του ΠΑΟΚ πλησίον της Θύρας 6. Για την έκδοση του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και ο αριθμός του ΑΜΚΑ. Sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια – Τι είπε για τις προσπάθειες να «πετάξει» από πάνω της τον τίτλο της όμορφης
Έλλη Στάη: Είμαι 70 χρονών - Δεν κάνω διατροφή αλλά γυμνάζομαι (VIDEO)
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Το νέο σχολικό συγκρότημα θα ανεγερθεί σε οικόπεδο 20 στρεμμάτων στο Νέο Ρύσιο – Τι ανακοινώθηκε στο δημοτικό συμβούλιο Θέρμης
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη τα νέα εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης