Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ποιος θα «σφυρίξει» τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Τσέλσι

Ανακοινώθηκαν από την UEFA οι διαιτητές των αναμετρήσεων για Champions League και Europa League

Την Τετάρτη με αντίπαλο τον Αγιαξ στο Αμστερνταμ, αρχίζει η ΑΕΚ τους αγώνες της στον 5ο όμιλο το Champions League. Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαιτητής του αγώνα, όπως σχετικά ανακοίνωσε η UEFA, θα είναι ο Ισπανός, Κάρλος Ντελ Σέρο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Χουάν Γιούστε και Ρομπέρτο Αλόνσο. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ισπανός, επίσης, Αβραάμ Αλβαρές Καντόν.

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ρίχνονται την Πέμπτη στις μάχες της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα υποδεχθεί στην Τούμπα την Τσέλσι και η UEFA ανακοίνωσε σήμερα πως διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός, Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγένκο, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ραούλ Καμπανέρο και Ινίγο Πριέτο ντε Σερέν, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο, επίσης, Ισπανός, Χαβιέρ Ριντρίγκες.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο Καραϊσκάκη την Μπέτις και διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Πολωνός, Ντάνιελ Στεφάνσκι, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μάρτσιν Μπόνιεκ και Ντέιβιντ Ιγκόρ Γκόλις, και τέταρτος διαιτητής θα είναι Πολωνός, Κριστόφ Μίρμους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ