Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τύχη βουνό είχε άνδρας περιμένοντας πτήση για Θεσσαλονίκη!

Πώς κέρδισε άνω των 465.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο

Τύχη βουνό είχε ένας άνδρας καθώς περίμενε την πτήση του για Θεσσαλονίκη, στο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του καθώς κέρδισε τον «χρυσό» τρίδυμο λαχνό επειδή του… έκλεψαν την τσάντα στο εξωτερικό, έχασε την αρχική του πτήση για Θεσσαλονίκη και καθώς ανέμενε την επόμενη διαθέσιμη κέρδισε 465.900 ευρώ με ένα τρίδυμο λαχνό στο Λαϊκό Λαχείο!

Ο μεγάλος τυχερός του Λαϊκού Λαχείου είναι από τη Λάρισα και η ιστορία του είναι η εξής: Το οικογενειακό ταξίδι αναψυχής στο εξωτερικό μετατράπηκε σε εφιάλτη για τον τυχερό παίκτη, καθώς λίγο πριν την επιστροφή τους στην Ελλάδα, με πτήση για Θεσσαλονίκη, τους έκλεψαν μία τσάντα με τα διαβατήριά τους. Αφού ολοκληρώθηκε η ταλαιπωρία τους και όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, η μόνη διαθέσιμη πτήση για Θεσσαλονίκη ήταν με ενδιάμεση στάση στο Ελ. Βενιζέλος. Έτσι, βρέθηκαν από «σπόντα» για λίγο στην Αθήνα, η αποδείχτηκε τυχερή για τον Λαρισαίο παίκτη. Περιμένοντας την ανταπόκριση στο αεροδρόμιο ο τυχερός αγόρασε ένα τρίδυμο λαχνό του Λαϊκού Λαχείου, αν και πάντα συνήθιζε να αγοράζει από συγκεκριμένο λαχειοπώλη στη Λάρισα.

Μετά από λίγες ημέρες και ενώ ήταν έξω με φίλους συνάντησε τον λαχειοπώλη και θυμήθηκε τον λαχνό που είχε ήδη αγοράσει. Του ζήτησε να τον ελέγξει και όταν έμαθε το ποσό που κέρδιζε δεν πίστευε στα αυτιά του!

Κοινώς; Άμα έχεις τύχη διάβαινε!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ