Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ετοιμος ο Αρης για την πρώτη μάχη με την Νίζνι

Για τον 2ο προκριματικό γύρου του Basketball Champions League

Τις βάσεις για να δώσει συνέχεια στην εφετινή ευρωπαϊκή διαδρομή του είναι αποφασισμένος να βάλει σήμερα στη Ρωσία, ο Αρης, αντιμετωπίζοντας στο πρώτο παιχνίδι, για τον 2ο προκριματικό γύρου του Champions League, τη Νίζνι Νόβγκοροντ. Αναμέτρηση που έχει τζάμπολ στις 19.00 και υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μόνο από το κανάλι του BCL στο Youtube, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σημαντικό για τον Βαγγέλη Αγγέλου αποτελεί πως στο «Trade Union Sport Palace», γήπεδο που θα φιλοξενήσει το ματς, θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.

Ο Αρης, υπενθυμίζεται, ξεπέρασε, με άνεση, στον 1ο προκριματικό γύρο την Ντιναμό Τιφλίδας, κερδίζοντας την, στη Γεωργία, με 90-64 και στη ρεβάνς, στο Αλεξάνδρειο, με 92-54.

Η Νίζνι, με τη σειρά της, για τον 1ο προκριματικό γύρο του BCL, απέκλεισε, κερδίζοντας, δύο φορές, την Πόρτο. Το πρώτο ματς, στην Πορτογαλία, είχε λήξει με 85-86 και ο επαναληπτικός 92-49. Με τον Σέρβο, Ζόραν Λούκιτς, στον πάγκο της η ρωσική ομάδα, μπορεί να μην έχει την ποιότητα που διαθέτουν στη χώρα οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Κίμκι, Ούνικς Καζάν, αποτελεί, ωστόσο, ένα υπολογίσιμο σύνολο, το οποίο θα χρειαστεί να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια οι Θεσσαλονικείς για να το υποτάξουν. Στο ρόστερ της πρόσθεσε, εσχάτως, τον 31χρονο πόιντ γκαρντ, Γεβγκένι Μπαμπούριν, παίκτης που την τελευταία διετία αγωνίζονταν στη Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Ο νικητής του ζευγαριού Αρης-Νίζνι (σ.σ. η ρεβάνς στο «Nick Galis Hall» είναι στις 28/9), θα αντιμετωπίσει στον 3ο και τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League, στο...σκαλοπάτι, δηλαδή πριν τους ομίλους της διοργάνωσης, την Παρτούμπιτσε από την Τσεχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ