Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρης: Θλάση ο Μπούνο Γκάμα, εκτός 15 με 20 ημέρες

Ποια παιχνίδια θα χάσει μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Με θλάση κοιλιακών αποχώρησε από το γήπεδο της Τούμπας χθες, τραυματίας, ο Μπρούνο Γκάμα, δυο λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90' του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Άρη διαγνώσθηκε πως υπέστη θλάση κοιλιακών και θα μείνει εκτός δράσης 15-20 ημέρες.

Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο ενώ στην συνέχεια μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος μέχρι την 7η αγωνιστική και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ οπότε αναμένεται να τεθεί και πάλι στην διάθεση του προπονητή του.

Στον Αρη πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά το χθεσινό θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Κυπέλλου στην Τούμπα. Η κατάκτηση της ισοπαλίας σε μια έδρα ιδιαιτέρως δυνατή και απέναντι σε αντίπαλο με υψηλό βαθμό ετοιμότητας λόγω και των ευρωπαϊκών του αγώνων, έδειξε πως η ομάδα των «κιτρίνων» της Θεσσαλονίκης στέκεται σε πολύ καλό επίπεδο, όπως ομολόγησε και ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου. Πλέον ο Αρης μπαίνει από σήμερα χωρίς ανάπαυση στην προετοιμασία για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» το απόγευμα της Κυριακής (30/9).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ