Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η Μπαρτσελόνα διώχνει Ριβάλντο και Ροναλντίνιο λόγω του Μπολσονάρου

'Εντονη δυσαρέσκειας για την υποστήριξη των δύο Βραζιλιάνων στον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία της Βραζιλίας

Η Μπαρτσελόνα είναι αποφασισμένη να αφαιρέσει σιγά σιγά δραστηριότητες του συλλόγου από Ριβάλντο και Ροναλντίνιο, μέχρι τελικά να τους παύσει από πρεσβευτές της ομάδας.

Αυτή είναι η απόφαση των Καταλανών, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ισπανία και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εξαιτίας της έντονης δυσαρέσκειας για την υποστήριξη των δύο Βραζιλιάνων στον ακροδεξιό υποψήφιο για την προεδρία της Βραζιλίας, Ζαίχ Μπολσονάρου.

Όπως σημειώνουν πηγές που βρίσκονται κοντά στην Μπαρτσελόνα η ομάδα δεν ταυτίζεται με τα ιδανικά του υποψηφίου για την προεδρία της Βραζιλίας.

Έτσι οι δύο Βραζιλιάνοι, ο Ροναλντίνιο και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο, δεν μπορούν πλέον να προωθούν την εικόνα των Καταλανών στο εξωτερικό με θεμιτό τρόπο.

Να σημειωθεί ότι ο Ζαΐχ Μπολσονάρου, παραμένει το μεγάλο φαβορί ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών, την 28η Οκτωβρίου, καθώς συγκεντρώνει το 59% των προθέσεων ψήφου, ενώ ο αντίπαλός του, ο κεντροαριστερός υποψήφιος Φερνάντου Αντάτζι, περιορίζεται στο 41%, σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικής δημοσκόπησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ