Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ: Εκπλήξεις στις αποστολές των ομάδων – Ποιος χάνει το ντέρμπι

Όλα έτοιμα για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Εκπλήξεις επιφύλασσε η σημερινή μέρα όσον αφορά τις αποστολές των ομάδων για το αυριανό μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ο Κουέστα κατάφερε τελικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται και πάλι κάτω από τα γκολποστ των «κιτρίνων» ενώ ο Δεληζήσης έμεινε εκτός αποστολής. Οι εκπλήξεις έρχονται από το στρατόπεδο του «δικεφάλου» αφού στην αποστολή συμμετέχουν οι Πέλκας (ήταν σχεδόν σίγουρη η μη συμμετοχή του) και ο Ουάρντα!

ΑΡΗΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αρη και συγκροτήθηκε η αποστολή για  την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Π.Α.Ο.Κ. (21/10, 19:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός του Αρη, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή που το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Mατέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Ούγκο Σόουζα, Κολάσο, Βελέθ, Ντιγκινί, Μπάσα, Γιουνές, Μαντίγια, Μαρτίνες, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Ο τραυματίας Δεληζήσης δεν κατάφερε να προετοιμαστεί ώστε να είναι και στην διάθεση της ομάδας του, οπότε έμεινε εκτός αποστολής.

ΠΑΟΚ

Τουλάχιστον μια έκπληξη έκρυβε η αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό (21/10) παιχνίδι ντέρμπι με τον Αρη στο γήπεδο Χαριλάου. Η έκπληξη αφορά την παρουσία του Δημήτρη Πέλκα ο οποίος ως χθες έδειχνε πως ήταν αδύνατο να αγωνιστεί. Ο διεθνής μέσος  δοκίμασε το πόδι του, πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και δεν ένιωσε καμία ενόχληση στο ισχίο, με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Σε αυτή βρίσκεται και ο Ουάρντα, που επιστρέφει μετά από μηνιαίο περιορισμό του- τιμωρία,  όχι όμως και ο Τσούμπα Ακπόμ που «κόπηκε» λόγω ενοχλήσεων στην ποδοκνημική. Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Πέλκας, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά Λημνιός, Πρίγιοβιτς και Καρέλης.

Εκτός του Ακπόμ, από την αποστολή αποκλείστηκαν οι Σιαμπάνης, Γλύκος, Κίτσιου, Χατσερίδης, Μαλεζάς και φυσικά ο τραυματίας Μαουρίσιο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών
Ένας εξ αυτών έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με την τέλεση παρόμοιων αδικημάτων και βρίσκεται έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν 3 δράστες για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών