Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άρης – ΠΑΟΚ: Η άφιξη των αποστολών στο Χαριλάου (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας ...

Λίγο πριν τις 17.30 έφτασε στο Κλ. Βικελίδης η αποστολή του ΠΑΟΚ με φόντο την αναμέτρηση με τον Άρη στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η άφιξη της αποστολής του Δικεφάλου στο γήπεδο του Άρη, με τα μέτρα ασφαλείας περιμετρικά του χώρου να είναι ιδιαιτέρως αυστηρά καθώς έχει αποκλειστεί ο περιβάλλων χώρος.

Φυσικά, στα αξιοσημείωτα της άφιξης του ΠΑΟΚ, η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος συνόδεψε τους παίκτες του μέχρι και τα αποδυτήρια του γηπέδου, ασπάστηκε τον καθένα προσωπικά και κατόπιν αποχώρησε...

Στην συνοδεία της αποστολής των «ασπρόμαυρων» και ο Γιώργος Σαββίδης με τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

 

Η υποδοχή της αποστολής του Άρη

Στο «Κλ. Βικελίδης» έφτασε η αποστολή του Άρη ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» να υποδέχονται θερμά τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Η αποστολή του Άρη έγινε δεχτή με χειροκροτήματα και συνθήματα από τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων», που θέλησαν να «ντοπάρουν ψυχολογικά», τους παίκτες του Πάκο Ερέρα, πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη, κατευθύνθηκαν απευθείας στον αγωνιστικό χώρο για την πρώτη αναγνωριστική βόλτα, με τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» να τους αποθεώνουν ξανά.

Δείτε παρακάτω video από την άφιξη της αποστολής του Άρη:

 

Πηγή sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά
Η δημοτική αρχή πρόσφερε στους παρευρισκόμενους παραδοσιακή φασολάδα, σαρακοστιανά εδέσματα, λαγάνα και κρασί, ενώ επίσης, μοιράστηκαν εκατοντάδες...
Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Δήμο Παύλου Μελά