Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στ. Τσιτσιπάς: «Για αυτές τις στιγμές αξίζει να ζεις»

Τι σχολίασε ο 20χρονος Έλληνας τενίστας για την κατάκτηση του πρώτου ATP τίτλου στην καριέρα του

Ως το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο περιέγραψε αυτό που ένιωθε λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του πρώτου ATP τίτλου στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς. «Για αυτές τις στιγμές αξίζει να ζεις» ήταν η ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

Ο 20χρονος τενίστας, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικράτησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) του Έρνεστς Γκούλμπις στον τελικό του Stockholm Open και έγραψε ιστορία για το ελληνικό τένις. «Το να έχω κάνει δικό μου αυτό το τρόπαιο, ήταν το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο!

Έχω τον πρώτο μου ATP τίτλο στο προφίλ μου και αυτό με κάνει να νιώθω ξεχωριστά. Ανυπομονώ για περισσότερες στιγμές και νίκες σαν κι αυτή στο μέλλον, πιστεύω πως ανήκω σε αυτή την ελίτ, αυτό το γκρουπ παικτών,» δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κάμερα των διοργανωτών.

Ερωτηθείς για τους επόμενους στόχους του (σ.σ. ακολουθεί η συμμετοχή του στο τουρνουά της Βασιλείας και το Next Gen του Μιλάνου) τόνισε: «Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά, θα παραμείνω προσγειωμένος και θα συγκεντρωθώ στους επόμενους στόχους που θέλω να πετύχω μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Λίγο αργότερα, με «τιτίβισμά» του ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε για την επιτυχία του: «Για αυτές τις στιγμές αξίζει να ζεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαρινάκης: Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση της ακρίβειας
Τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητα είναι η ακρίβεια και οι παρεμβάσεις ήδη έχουν φέρει αποτελέσματα με μειώσεις στις τιμές
Μαρινάκης: Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης η αντιμετώπιση της ακρίβειας
Ρωσικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο - Η διάψευση της βρετανικής πρεσβείας
Κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εικόνα μιας ψεύτικης δήλωσης από τα «Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ» που ανέφερε τον «ξαφνικό θάνατο» του Κάρολου
Ρωσικά ΜΜΕ «πέθαναν» τον βασιλιά Κάρολο - Η διάψευση της βρετανικής πρεσβείας