Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Όταν δεν σκοράρεις… ηττείσαι...

Ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών του Γηραιού στο ΟΑΚΑ και ήττα με 1-0 από την κακή ΑΕΚ....

Η επισημοποίηση της επιστροφής στην Σούπερ Λίγκα, παίρνει παράταση λίγων ημερών. Ο καλύτερος Ηρακλής έχασε με 1-0 από την ΑΕΚ (59′ Ανάκογλου), η οποία πανηγύρισε και μαθηματικά την άνοδό της. Απίστευτες χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, που δικαιούνταν να φύγουν από το ΟΑΚΑ με το τρίποντο της νίκης.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Βούρας. Ο πορτιέρο της ΑΕΚ κράτησε σε ουκ ολίγες περιπτώσεις το μηδέν, ενώ στις φάσεις που εξουδετερώθηκε, «μίλησε» η αστοχία των κυανόλευκων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ηρακλής κυκλοφορούσε εξαιρετικά τη μπάλα, πατούσε περιοχή, απέναντι σε μία ΑΕΚ, η οποία μέχρι το γκολ δεν είχε ούτε υποψία ευκαιρίας. Ακόμη και το γκολ πάντως δεν μπορεί να θεωρηθεί ευκαιρία, αφού προήρθε από την αδυναμία του Κυριακίδη να απομακρύνει χωρίς πίεση την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Ανάκογλου και με ένα συρτό σουτ από 25 μέτρα έκρινε το παιχνίδι.

Ο Λουκίνας είχε την χρυσή ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια, αλλά στο τετ-α-τετ πλάσαρε άουτ, ενώ στις καθυστερήσεις οι Μπαρτολίνι και Ζιαμπάρης από κοντά δεν βρήκαν εστία με τον Βούρα εκτός θέσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ