Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κώτσιος: «Μίλησα με τον Αρη»

Στον Αρη, «παγώνει» για την ώρα το θέμα της στελέχωσης της ομάδας με τους Γερμανούς συνεργάτες του Αλεξ Κάλας (Χένες και Φόιχτ), όπως και της άφιξης του Ολε Σκόμποε, που προοριζόταν για πρόεδρος. Αντίθετα, με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας. Ηδη από προχθές ξεκίνησε προπονήσεις με τον Αρη ο Πασχάλης Μελισσάς.

Στο στόχαστρο των Καλαϊτζίδη και Τεννέ βρίσκεται επίσης ο 23χρονος αριστερός μπακ της ΑΕΚ Σταύρος Πεταυράκης, που πέρσι είχε 21 συμμετοχές με την Ενωση.

Διαπραγματεύσεις γίνονται επίσης με τον Βαγγέλη Μάντζιο αλλά και τον Ηλία Κώτσιο:«Ανεπίσημα, έχω κάνει μία κουβέντα. Μια ομάδα σαν τον Αρη δεν μπορεί να σου είναι αδιάφορη. Μιλάμε όμως για μία αβέβαιη κατάσταση στον Αρη» επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο Κώτσιος.

Στη λίστα βρίσκονται πάντα ο Κόστλι, ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο Γιενγκά κι ο Σουάνης. Αυτές οι κινήσεις θα γίνουν με την προϋπόθεση πως η ομάδα θα παίξει στη Β' Εθνική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη