Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πανάξια πρόκριση στους ομίλους πήρε ο ΠΑΟΚ

Την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League και τυπικά πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ καθώς απέσπασε ισοπαλία (1-1) στη Δανία από την Μπρόντμπι και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση με συνολικό σκορ 6-1....

Οι Θεσσαλονικείς που παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους προηγήθηκαν στο 21' με ωραία κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα, όμως λίγο αργότερα στο 27' ο Ρασάνι που πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Γλύκου έγραψε με σουτ το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι που έπαιζαν κόντρα στις πιθανότητες προσπάθησαν από το ξεκίνημα να πιέσουν τον ΠΑΟΚ ωστόσο το γκολ του Κόστα τους... άλλαξε τα σχέδια.

Ο Τούντορ εκμεταλλευόμενος τις συνθήκες του αγώνα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και το συνέχισε παρά την ισοφάριση της Μπρόντμπι.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν... συντήρηση δυνάμεων εν όψει της συνέχειας των υποχρεώσεών τους ωστόσο αυτό δεν στέρησε το παιχνίδι από φάσεις.

Και οι δύο ομάδες έφτασαν κοντά στην αντίπαλη εστία μέχρι τουλάχιστον τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν μένοντας έτσι το 1-1.

ΓΚΟΛ: 27' Ρασάνι - 21' Κόστα

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 7' Χιουλσάγκερ, 21' Έρικσον, 45' Νόργκααρντ, 90' Ρασάνι - 43' Κόστα, 66' Μακ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ταλιαβέντο (Ιταλία)

ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Ρόνοου, Άλμπρεχτσεν, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ορνσκόφ, Ρασάνι, Πιρί (81' Χολστ), Νόργκααρντ, Χιουλσάγκερ, Έρικσον (72' Πούκι), Σβαρτς (60' Ελμάντερ).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης (64' Σαββίδης), Κίτσιου, Κάτσε, Τζιόλης (64' Μακ), Ροντρίγκες, Μυστακίδης, Κουλούρης (76' Δεληγιαννίδης).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»