Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οριστικά στη Γ’ Εθνική ο Άρης!

Αρνητική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ

Οριστικά στην Γ' Εθνική θα αγωνιστεί ο Άρης, μετά και την αρνητική απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής της ΕΠΟ. Ο Άρης προσδοκούσε να ανακληθεί η σχετική πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβει.

Υπενθυμίζεται πως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν δικαίωσε τους «κίτρινους», που ζητούσαν να καλυφθούν οι κενές θέσεις στη Football League από ομάδες της Γ' Εθνικής, επικαλούμενοι τα όσα ορίζει ο ΚΑΠ. Οι δικαστές ωστόσο επικαλέστηκαν τον νέο ΚΑΠ παρότι αυτός θα τεθεί σε ισχύ από τη μεθεπόμενη σεζόν.

Αναλυτικά η απόφαση: Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση με την υπ' αριθμόν 71/28-8-2015 απόφασή της συνεκδίκασε, δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ΄ ουσίαν τις αιτήσεις ανάκλησης-αναψηλάφησης-θεραπείας των σωματείων ΑΣ Αρης Θεσσαλονίκης, Α.Ε Καραϊσκάκης, Α.Ε Κηφισιάς και Α.Π.Ο Παναργειακός, κατά της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β΄ Εθνικής Κατηγορίας-Football League και 2) της αναψηλάφησης της υπ΄ άριθμόν 68/21-8-2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ