Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γκάρι Ροντρίγκες: «Πιο δυνατός και καλύτερος»

Δίχως άλλο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της ομάδας του....

Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος κατά την παραλαβή του βραβείου του MVP της 4ης αγωνιστικής της Super League τόνισε πως «αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός και καλύτερος».

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Ντόρτμουντ για την δεύτερη αγωνιστική του Europa League. «Αισθάνομαι όλο και πιο δυνατός και καλύτερος. Το σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα είναι καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Και πρόσθεσε επί προσωπικού: «Μου αρέσει να παίζω αριστερά, έπαιζα σε αυτή τη θέση και στις άλλες ομάδες που ήμουν. Μπορώ να αγωνιστώ και δεξιά, έχω την δυνατότητα να παίξω και στα δύο ακρα. Η αλήθεια είναι ότι θα βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής».

Επιπλέον, του ζητήθηκε να μιλήσει για το προσεχές ευρωπαϊκό παιχνίδι και σχολίασε: «Εμείς πρέπει να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, το παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, δεν μετράνε τα μπάτζετ. Γνωρίζουμε ότι η Ντόρτμουντ είναι πολύ καλή ομάδα αλλά θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας και θεωρώ ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές
Η αμαξοστοιχία IC54 (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) παραμένει σταθμευμένη στον Σ.Σ Λειβαδιάς, λόγω πυρκαγιάς πλησίον των γραμμών
Τρένο για Θεσσαλονίκη ακινητοποιήθηκε γεμάτο επιβάτες - Φωτιά κοντά στις γραμμές