Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τούντορ: "Ψυχολογικό το μεγαλύτερο πρόβλημά μας"

Λίγες μέρες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη Τύπου του Ίγκορ Τουντορ μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, οι τοποθετήσεις του Κροάτη τεχνικού του ΠΑΟΚ, αλλά και του Παναγιώτη Γλύκου παραμονές του αγώνα με την Γκαμπάλα, περιστράφηκαν γύρω από αυτή. Και οι δύο συμφώνησαν πώς μπορεί να φέρουν θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα στη στη συνέχεια. Ο 37χρονος προπονητής του Δικεφάλου τόνισε, ακόμη, ότι μόνο οι νίκες αλλάζουν την ψυχολογία και μεγαλώνουν μία ομάδα. Αναλυτικά, όσα είπε: 

Για το αν το άλλο παιχνίδι του ομίλου (Κρασνοντάρ-Ντόρτμουντ) επηρεάσει τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Γκαμπάλα:

"Οχι δεν το νομίζω. Το αυριανό ματς για εμάς είναι σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και περιμένω να δω την ομάδα που είδα σήμερα το πρωί. Ηταν η ομάδα με όρεξη. Αύριο περιμένω περισσότερο από ποτέ να δω την ομάδα που θέλω να βλέπω στο γήπεδο".

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην ψυχολογία των παικτών και για το δείπνο που υπήρξε για να αλλάξει το κλίμα:

"Θα δούμε αύριο. Είναι πάντα σημαντική η ψυχολογία για τους παίκτες. Περιμένω καλές απαντήσεις από τους παίκτες μου. Περιμένω να δω αυτό που είδα σήμερα γιατί ήταν μια καλή προπόνηση".

Για το ότι έπαιξαν μαζί Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ απέναντι στον Παναιτωλικό:

"Δεν θα αρχίσουν μαζί. Θα αρχίσει ο Πέλκας. Όλοι οι παίκτες είναι για εμένα το ίδιο ανεξαρτήτως του ονόματός τους. Θα επιλέξω παίκτες που θεωρώ πως είναι οι καλύτεροι έντεκα στη παρούσα φάση. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι σημαντικοί αυτοί που θα είναι στον πάγκο. Όταν παίζουν και οι δύο 2 μαζί (Κλάους-"Μπέρμπα"), χάνουμε λίγο την ισορροπία. Όταν αγωνίζεται ο Πέλκας έχουμε καλύτερη ισορροπία, δημιουργία και καλύτερο ανασταλτικό κομμάτι".

ADVERTISEMENT

Για το ντεφορμάρισμα του ΠΑΟΚ:

"Όταν τα αποτελέσματα δεν έρχονται, ο προπονητής είναι προβληματισμένος. Στη Ελλάδα οι ομάδες κάνουν 3-4 ευκαιρίες και όχι πολλές. Άρα πρέπει να σκοράρεις με λίγες ευκαιρίες. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε την νίκη αύριο. Θεωρώ πως το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι ψυχολογικό. Χρειαζόμαστε το γκολ. Αν δεν νικάς, δεν μπορείς να ανέβεις. Και όταν παίζεις ενώ δεν παίζεις καλά, μένεις στάσιμος και πας χειρότερα. Στο προηγούμενο ματς έχασαν ευκαιρίες ο Πέλκας και ο Μπερμπάτοφ".

Για τα όσα είπε για τους παίκτες και για την φωτογραφία του Κλάους στο κινητό του με τις... μπαλαρίνες:

"Έχω αντιληφθεί πως όλο αυτό θεωρείται κάτι το αρνητικό. Ήταν μια πλάκα αυτό με την φωτογραφία όμως. Το διασκέδασα. Το αν το αποτέλεσμα όλων αυτών θα είναι θετικό, θα το δούμε αύριο".

Για τους φίλους του ΠΑΟΚ:

"Έχω πει όταν ήρθα πως νιώθω στήριξη από τον κόσμο. Σε μια στιγμή που φυσικά δεν είναι εύκολη, τόσο για μένα όσο και για τους παίκτες της ομάδας, είναι σημαντικός να νιώθουμε την στήριξη του κόσμου. Το πιο σημαντικό αύριο και γενικότερα είναι να τα δώσουμε όλα και αυτό είναι πιο σημαντικό ακόμη και από το αποτέλεσμα".

Γλύκος: "Να αποδείξουμε ότι δεν ισχύουν όσα είπε ο προπονητής"

  Τους παίκτες του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Γλύκος, που, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να σχολιάσει και τα λεγόμενα του Τούντορ μετά το ματς με τον Παναιτωλικό (σ.σ. αν δεν αντέχουν οι παίκτες να πάνε σε μπαλέτο...). Αναλυτικά, οι τοποθετήσεις του:

Για το αν περνάει κρίση ο ΠΑΟΚ:

"Αρχίσαμε καλά, όμως μετά από κάποια αποτελέσματα, δεν μπορώ να πως περνάμε κρίση, απλά δεν έχουμε την απόδοση που είχαμε. Αρχής γενομένης από αύριο θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή και να έχουμε ψυχολογία για τα επόμενα ματς".

Για τα κίνητρα του αγώνα της Πέμπτης:

"Πάντα δεν έρχεται η νίκη στο ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι από πότε έχουμε να νικήσει. Θα είναι μια νίκη ψυχολογίας που θα μας βοηθήσει".

Για τις δηλώσεις Τούντορ για τους παίκτες:

"Δεν μας πείραξε αυτό. Ίσα-ίσα το διασκεδάσαμε. Ίσως ήταν κάτι στιγμιαίο που είπε ο προπονητής. Πρέπει να αποδείξουμε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο".

Για το ματς με την Γκαμπάλα:

"Είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, το έχουμε δείξει. Θεωρώ πως θα έχουμε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια καλή ομάδα".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ