Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χατζηϊσαίας: «Δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις»

Στην αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε, στάθηκε ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας μετά την ήττα του «δικεφάλου » από τον Ολυμπιακό....

Στην αναποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ να τελειώσει τις φάσεις που δημιούργησε, στάθηκε ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας μετά την ήττα του «δικεφάλου » από τον Ολυμπιακό. Δήλωσε χαρούμενος που ήρθε σε μια μεγάλη ομάδα και τόνισε ότι δουλέψει σκληρά.

Τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο πρώτο. Μετά προσπαθήσαμε να κρατήσουμε λίγο τη μπάλα για να κάνουμε κάποιες φάσεις, όμως δεν τα καταφέραμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ, όμως δεν το βάλαμε κάτω. Συνεχίσαμε και προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα γκολ. Δεν τα καταφέραμε. Την Πέμπτη έχουμε ματς Κυπέλλου με τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα περάσουμε», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Χατζηϊσαίας.

Για το τι σχεδίασαν στο ημίχρονο, τόνισε: «Είχαμε πει να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να κάνουμε περισσότερες φάσεις. Πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Δεχτήκαμε μία κόκκινη κάρτα αλλά συνεχίσαμε. Παίξαμε μπάλα, αλλά δεν καταφέραμε να τελειώσουμε τις φάσεις».

Για το ντεμπούτο του, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα. Θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, θα δουλέψω σκληρά και όλα θα πάνε καλά. Σιγά σιγά θα μάθω πώς παίζει η ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρω μια χαρά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)
Μπαίνοντας στο μαγαζί στη Θήβα τον περίμενε μια τούρτα έκπληξη για τα γενέθλιά του, που πάνω της είχε μπλε κεράκια με τον αριθμό 35
Κασσελάκης: Έσβησε κεράκια με λάθος νούμερο – «Συν ένα παιδιά» (VIDEO)