Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Γλέντι με την κούπα στην Πυλαία για τον ΠΑΟΚ! (ΦΩΤΟ)

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία σήμερα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μεγάλο γλέντι έχει στήσει ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία με την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία όχι μόνο με την κατάκτηση του 3ου τίτλου του (πέρυσι είχε κάνει το νταμπλ), αλλά επειδή έγινε η πρώτη ομάδα, που παίρνει το πρωτάθλημα έχοντας τερματίσει στην 4η θέση στην κανονική περίοδο. Η νίκη του επί του Φοίνικα ήρθε με ανατροπή από 2-0 σετ μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του στην Πυλαία.

Ο Φοίνικας πήγε στην Θεσσαλονίκη για να ξαναπάρει το πλεονέκτημα έδρας και στα δύο πρώτα σετ ήταν καταπληκτικός κάνοντας το 2-0 και έμοιαζε ικανός να γυρίσει την σειρά και πάλι στην Σύρο, παρότι ο καλύτερος του παίκτης, ο Ντόκιτς είχε ενοχλήσεις στα πλευρά.

Όμως οι δύο Κουβανοί του ΠΑΟΚ, ο Σεπέδα και ο Χιμένες έκαναν απίστευτο παιχνίδι και με την ενίσχυση του κόσμου του Δικέφαλου ήταν ασταμάτητοι και γύρισαν το ματς σκοράροντας με κάθε τρόπο.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας αποκλείσει στα ημιτελικά τον Ολυμπιακό δοκιμάστηκε από το αξιόμαχο συγκρότημα της Σύρου, όμως με την εντυπωσιακή συμπαράσταση και του κόσμου έφτασε δίκαια την κατάκτηση του τροπαίου με 3-2 σετ. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στην Πυλαία, ενώ στο τέλος χειροκρότησαν θερμά και τους παίκτες του Φοίνικα.

Άξιος συγχαρητηρίων και ο προπονητής του Δικέφαλου Γιάννης Καλμαζίδης, που μετά το περυσινό νταμπλ και την αποχώρησή του, επέστρεψε τον Δεκέμβριο στην ομάδα, αντικαθιστώντας τον Ζελιάσκοφ, επιλογή της διοίκησης που δεν βγήκε, και κατάφερε να αλλάξει το πρόσωπο του ΠΑΟΚ για να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα σετ: 21-25, 21-25, 25-16, 25-14, 15-10.

δείτε φωτογραφίες από τα πανηγύρια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη